Strach o exmanžela Munzarové: Děkuji všem za podporu! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 16. dubna 2024

Svátek slaví Irena, zítra Rudolf

Strach o exmanžela Munzarové: Děkuji všem za podporu!

Jiří Dvořák má problémy s jícnem.
Jiří Dvořák má problémy s jícnem. (Foto: Martin Hykl, Marek pátek, Pavel Machan, David Kundrát,ara)

Herec Jiří Dvořák (49) je vážně nemocný! Musel tak zrušit veškerou svou práci.

V Divadle na Vinohradech zrušil představení až do ledna příštího roku. „Jiří má velké problémy s jícnem, nemůže kvůli tomu tolik namáhat hlasivky. Hodně ho to sebralo,“ prozradil Blesku zdroj z divadla.

Sám herec to však vidí mnohem lépe. „Jsem nemocný, ale nikoli dlouhodobě. Budu v pořádku,“ napsal v SMS zprávě Blesku. Na otázku, proč tedy na tak dlouhou dobu ruší práci, herec neodpověděl. „Děkuji všem za podporu a přání brzkého uzdravení,“ napsal Dvořák v další a zatím poslední zprávě.

Jelikož ale ruší všechna představení až do ledna, o banalitu nejspíš nepůjde. „Vzhledem k nemoci pana Dvořáka jsme byli nuceni zajistit provoz divadla, a to včetně záskoků. To neznamená, že by se po uzdravení neměl do svých rolí vrátit. Zatím však neznáme termín jeho návratu.

Zprávy o zdravotním stavu a délce léčení se mění ze dne na den. Je mně líto, že divákům způsobujeme nepříjemnosti a tímto se všem omlouvám,“ řekl ředitel Divadla na Vinohradech Tomáš Töpfer(65).



Přečtěte si
lalia
31. 12. 2016 • 17:02

Přeji Jiřímu Dvořákovi brzké uzdravení.Je to dobrý herec a fajn člověk.Nemá zatím v životě moc štěstí,přeji mu,aby se všechno obrátilo k dobrému.

6010
3. 11. 2016 • 17:14

k fortunu-vidím, že jste všeználek a víte ihned od čeho pan Dvořák nemocný jícen má.Ať to má z čehokoliv, přejeme brzké uzdravení.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.