Strach o legendu Petra Spáleného (72): S pokorou čekáme… | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 29. března 2024

Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt

Strach o legendu Petra Spáleného (72): S pokorou čekáme…

Miluška Voborníková a Petr Spálený
Miluška Voborníková a Petr Spálený (Aha! - Kundrát)

Kvůli zdravotním potížím musel před rokem Petr Spálený nedobrovolně ukončit kariéru. Přestože je o něj skvěle postaráno, dobře mu stále není…

Spálenému před několika lety operovali bederní páteř a zpěvák skončil se sedmi šrouby v páteři, jenže problémy neustoupily. Na koncerty musel jezdit autem vleže, a pak ho navíc začaly zlobit ještě krční obratle. Zpěvák tehdy musel zrušit všechny koncerty plánované na rok 2015.

Ani po více jak roce se mu ale neulevilo. „Jenom ležím a spím. Užívám prášky proti bolestem a ulevuju si tak,“ prozradil Blesku Spálený, kterého stále trápí urputné bolesti a jemu nejlíp, když leží. „My to ale nevzdáváme! Nehážeme flintu do žita. S pokorou čekáme, jak se věci vyvinou,“ tvrdí Miluška Voborníková.

Před rokem padl lékařský verdikt, že další zpěvákova operace je nemožná, ale Miluška věří, že bude líp. „Musíme být trpěliví. Čekáme jen, jak se věci vyvinou. Jak na tom budou ty obratle. Není vyloučené, že k operaci někdy dojde,“ doufá Voborníková.



Přečtěte si
bursik
2. 11. 2016 • 08:39

Oba jsou pokorni a velmi prijemni lide.Nedivim se bolavym zadum nebot v autobusech je hrkali 40 let po tech krasnych ceskych silnicich hore dole a na stari je zdravi to NEJ co clovek ma

vigela
1. 11. 2016 • 21:55

Fakt vtipný. Co takhle trochu empatie?

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.