Šok! Stašová terčem šejdířů | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Šok! Stašová terčem šejdířů

Simona Stašová si firmu pořádně neprověřila. Nyní si sype popel na hlavu.
Simona Stašová si firmu pořádně neprověřila. Nyní si sype popel na hlavu. (Foto Aha!: Alexandr Malachovský, Dana Kolářová, reprofoto ČT)

Podvedli všechny své klienty a na špek jim skočila i Simona Stašová (61). Řeč je o firmě NaturaMed Pharmaceuticals. Stašová propůjčila svou tvář jejich výrobkům do té doby, dokud nevyšly najevo nekalé praktiky, kterými společnost okrádá své zákazníky.

„NaturaMed je skvělá, díky této firmě běhám jako kamzík,“ hlásala ještě nedávno Stašová v rámci reklamní kampaně. V pořadu A dost! ovšem nedávno odhalili, že výrobci lžou na obalech svých výrobků včetně rybího oleje, který od nich odebírala sama Stašová.

„Státní zemědělská a potravinářská inspekce eviduje řádově stovky podnětů na praktiky této společnosti. Jen v letošním roce jsme jich přijali přes dvacet. Tam, kde to důkazní situace umožňuje, inspekce zahaluje správní řízení o uložení sankce. Aktuálně inspekce ukončila správní řízení pro deklarování vyššího množství vitaminů, než bylo zjištěno analýzou, což je velmi závažný delikt, a za toto falšování byla společnosti uložena pokuta ve výši 70 tisíc korun,“ nechal se slyšet mluvčí Státní a zemědělské a potravinářské inspekce Pavel Kopřiva.

Tím ovšem podvodné praktiky NaturaMed Pharmaceuticals nekončí. Firma zákazníkům nabízela měsíční kúru zdarma. Za poštovné ve výši 49 korun klientům domů přišel balíček plný drahých tabletek a prášků. Zdarma ovšem byla pouze první zásilka. Zaskočeným lidem začaly chodit domů další balíčky za přemrštěné ceny, přičemž NaturaMed Pharmaceuticals požadovala jejich okamžité uhrazení.

A co na to Simona Stašová? Jakmile se herečka o všem dozvěděla, dala firmě neprodleně košem. „Spolupráci s NaturaMed okamžitě ukončuju. Netušila jsem, jakými praktikami získávají zákazníky. To mi bylo vždy odporné a samotné mně vadí, když mi takhle někdo pořád volá. A ani jsem nevěděla, že dostali pokutu za to, že jejich výrobek neobsahuje to, co tvrdí. To mi zatajili. Budou mě muset okamžitě odstranit ze svých internetových stránek. Nechci s nimi mít nic společného. Je to pro ně lekce,“ kála Stašová pro Sedmičku. A jak řekla, tak také udělala. Na stránkách NaturaMed Pharmaceuticals v současné době již žádné fotografie herečky nenajdete.



Přečtěte si
-bello-
28. 10. 2016 • 01:09

Nejvíc tady v Česku na reklamách vydělávala Žilková. a byly fakt šílený.Pak Růžičková měla jednu vysloveně klamavou a taky Gott.Svý dostala od firmy i Pohlreichová za reklamu na Bio lampu, kdy na ni lákala Onko nemocné.Příšerná mrcha to je.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.