Předčasná smrt Valíka (†51) z Ulice: Zemřel stejně jako Freddie Mercury? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Předčasná smrt Valíka (†51) z Ulice: Zemřel stejně jako Freddie Mercury?

Tomáš Valík podlehl zápalu plic.
Tomáš Valík podlehl zápalu plic. (Foto: TV Nova, ara)

Herec Tomáš Valík známý z nováckého seriálu Ulice, kde ztvárnil roli pekaře Richarda Zajíčka, zemřel v sobotu v pražské Nemocnici na Bulovce. To že dlouho bojoval s těžkou nemocí, na něm nikdo nepoznal. Zanedlouho by mu bylo 52 let.

V nemocnici strávil poslední dva týdny života, byl zde hospitalizován se zápalem plic, takový nápor však jeho organismus nevydržel. Podle serveru Express.cz zemřel herec v umělém spánku. Informaci o jeho úmrtí potvrdila jeho sestra Růžena pro server Novinky.cz.

„S nemocí bojoval ze všech sil. V posledních měsících to řešil hodně duchovně,“ uvedl pro Blesk zdroj z Valíkova okolí. V souvislosti s jeho osobou se mluví o tom, že trpěl rakovinou, ale na webu Extra.cz se objevila dokonce i spekulace, o zlověstné nemoci na čtyři písmena. Tou povětšinou nejvíce trpí čtyřprocentní menšina.

Přestože jeho postava Richarda Zajíčka už ze seriálu úplně zmizela, jeho smrt zasáhla celý štáb. „Tomáš Valík byl báječný kolega, který do ateliéru vždy přinesl dobrou náladu. Jeho skon nás hodně zasáhl. Nikdy na něj nezapomeneme,“ uvedla pro servet Nova.cz producentka Ulice Monika Hasmanová.

 



Přečtěte si
jindraluk@...
10. 10. 2016 • 14:07

radši teplej jak studenej

-bello-
10. 10. 2016 • 00:54

Ten člověk nikdy nikomu neřekl křivýho slova.Byl přátelský, pomáhal kde mohl , usmíval se na vás a byl naprosto nekomplikovaný a bezelstný. Kdo mu tady nadává je divnej. Jakým právem?!

rezacek
9. 10. 2016 • 21:04

Tak von byl buzík?!? No to mě potěš koště.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.