Poplach na Bertramce: Ivana šílí, Gott volá právníka! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

Poplach na Bertramce: Ivana šílí, Gott volá právníka!

Gotta vytočilo zapínání poklopce!
Gotta vytočilo zapínání poklopce! (Foto Aha! – Marek Pátek, ara )

Karel Gott (77) se poprvé za dobu své 55leté kariéry rozhodl bojovat se svým spolupracovníkem pomocí právníka. Důvodem je kniha plná Mistrových fotografií, kterou Jiří Krušina (32) vydal.

Novinář Jiří Krušina doprovázel zpěváka na cestách deset let a fotil ho na každém kroku. Snímky teď shromáždil do knihy Na cestách se Slavíkem, což Gottovi vadí. Je to zvláštní, neboť Karel autora zná a vždy jeho snímky chválil. Dokonce je využíval do programů svých koncertů. „Nesouhlasím se snímky z koncertních šaten. Nevěděl jsem o nich,“ prohlásil týden před křtem zpěvák.

Důvodem bude nejspíš Karlova manželka Ivana (40), která mu podle informací Blesku měla vyčinit. Hlavně za fotky, na kterých si v šatně během turné v roce 2013 dělá před fanynkami legraci a zapíná si při tom poklopec.

Slavík poslal na Jiřího Krušinu právníka. Ten nejprve žádal stažení a zničení veškerého nákladu a hlavně zrušení křtu. Předem bylo jasné, že ten proběhne podle plánu v úterý 27. září. Zpěvákův management proto vydal tiskové prohlášení.

„Kniha jako celek byla vydána bez předchozího souhlasu pana Gotta, i bez jeho následné autorizace. Proto se pan Gott obrátil na právníka Petra Ostrouchova, který vydání knihy začal řešit po právní stránce: Zveřejněním těchto fotografií a příběhů v knize došlo k nedovolenému zásahu do práva na podobu a práva na soukromí pana Karla Gotta,“ stojí v prohlášení, které médiím v úterý ráno poslala tisková mluvčí a manažerka Aneta Stolzová.

Autor Jiří Krušina se braní tím, že to měl být pro Karla dárek. „Snímky jsem pořizoval vždy s plným vědomím a souhlasem zpěváka. Vždy jsem ctil jeho soukromí a v případech, že si to vyžádal, jsem nepořizoval žádné snímky, případně jsem zdvořile odešel. Přál jsem si, aby knihu jako první viděl sám Karel Gott, a udělal jsem pro to maximum. Mimo neúspěšných telefonátů jsem e-mailem opakovaně kontaktoval zpěvákovy nejbližší spolupracovníky,“ prohlásil pro Blesk Jiří s tím, že kniha měla být pro Mistra dárkem k jeho narozeninám.

Jiřímu se podařilo se Slavíkem spojit až týden před křtem, kdy měl knihu už dávno na Bertramce. „Divil se, proč jsem ho nekontaktoval dříve. Ale já jsem se mu snažil vysvětlit, že jsem tak několik týdnů činil přes jeho management. Měl ke knize připomínky, ale v závěru telefonátu mi řekl, že vše ještě promyslí. Loučili jsme se pozitivně. Muselo se tam pak stát něco nečekaného! Není to možná z jeho hlavy,“ dodal autor.



Přečtěte si
lambrika
6. 10. 2016 • 09:44

N Bertramce šílej , že tam nedal fotku kde má úplně rozepnutý poklopec , že tak to není to pravé ořechové

koloman
3. 10. 2016 • 14:21

Proč zuří kvůli svým fotkám co dělal to dělal určitě nebyl žádný svatoušek to až po svatbě s tou slepici je z něho podpantoflák fotky nelžou.

ararat
2. 10. 2016 • 10:40

Alena Ponistova Ta baba mu sned nařizuje kdy se má vysrát.Proboha co si to vzal?On si už je toho vědom,ale pochopil to moooc pozdě.Příznat chybu ,to neudělá,ale závět může ještě změnit.Tak pak se ukáže,jak ho miluje.Zlatokopka století.Klidně se vsadím,že se pak ostěhuje do USA. ************************************************* Ponistová co jsi to zase napsala a blbost? primitive,kdybys přemýšlela jako že to neumíš,tak by jsi přišla na to,že jsou to jeho peníze a on si je dá kam on bude chtít a tobě se určo nebude ptát takového primitiva jako jsi ty,komu,že má napsat svůj majetek.Ivanu si nazývej jak chceš,ani tak to nebude dle tvého blbko.Ty nemáš rozdávat co,tak tu blbě kvičíš jak prasátko,které žebrá o trochu šrotu.Běž se vycpat prasátko.

ararat
2. 10. 2016 • 08:52

-bello- 30. 09. 2016 23:42 NÁNO PROSÍM TĚ TY O DĚDITCVÍ NIC NEVÍŠ A PÍŠEŠ TADY ***INY. Vydědit lze jenom z určitých důvodů a jinak pokud se děditcví příjme ze ziskem nebo ze ztrátou/dluhy/ je nepromlčitelné.Tady nekonspiruj své dohady nebo domněnky,jsi blbá jak janečkovy vidle,pořád ti to říkám si hloupá

-bello-
1. 10. 2016 • 21:33

no dyť jo, doma má přece krá.vu

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.