Hvězda Tváře Procházková (30): Úspěch díky lásce! S kým žije? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Hvězda Tváře Procházková (30): Úspěch díky lásce! S kým žije?

Markéta Procházková je lamačka mužských srdcí.
Markéta Procházková je lamačka mužských srdcí. (Foto: TV Nova, ČT, ara)

Klame tělem! Muzikálová zpěvačka Markéta Procházková (30), která v neděli vyhrála Tvojí tvář jako drsňák H. P. Baxxter (52) z německé kapely Scooter, vypadá v civilu jako neviňátko. Řekli byste do ní, že zlomila srdce zpěvákovi Tomáši Savkovi (33) i herci Janu Medunovi (34)?

V současné době žije s tanečníkem Davidem Schimmerem (35), který kromě tance vystudoval také práva. „Jsme spolu už dva roky a jsme zamilovaní,“ přiznává Markéta, která svého pana Božského našla mezi kamarády v divadle. Jiskra mezi nimi přeskočila během hostování Divadla Kalich na Slovensku. „Na Markétě se mi kromě vzhledu, který je ideální, líbí hlavně to, že je moc hodná,“ říká David o Markétě, která je ztělesněním anděla s ďáblem v těle.

Loví mezi kolegy
Zatím nejdelším vztahem v životě zpěvačky bylo šestileté soužití s Tomášem Savkou. „Dodnes jsme nejlepší kamarádi. Rozchod jsme nesli špatně my i naše okolí, ale prostě partnerská láska vyprchala,“ vzpomíná Procházková, která pak ještě osm měsíců randila s hvězdou Případů 1. oddělení Janem Medunou (34). „Honzíka jsem potkala v době klidového období. Ale zjistili jsme, že jsme víc kamarádi než partneři,“ tvrdí Markéta. Ženy musí držet spolu
Vzhledem ke své rychle rostoucí popularitě je o krásku velký zájem. „Občas mi někdo napíše na Facebooku, pozve mě na rande. Nemám sice moc čas, ale snažím se odepisovat. Vždy se omluvím, že jsem šťastně zadaná,“ svěřila se Markéta a přiznává, že ji nesmírně těší zprávy od žen. „Píšou mi, že mi fandí, že jsem jim sympatická, to je super, ženy musí držet spolu,“ směje se lamačka mužských srdcí. Vyhrála i Rozjezdy pro hvězdy
Rodačka z Jihlavy snila o zpěvu od třinácti let, kdy viděla muzikál Johanka z Arku. V roce 2003 vyhrála pěveckou soutěž Jihlavský slavík a následně se stala i absolutní vítězkou televizní soutěže Rozjezdy pro hvězdy na TV Nova.

Ztvárnila nespočet muzikálových rolí (mezi nejznámější patří Tři mušketýři, Mona Lisa, Adéla ještě nevečeřela, Pomáda, Krysař či Mata Hari). Vidět jste ji mohli také jako romskou kuchařku v seriálu Gympl. V Karlíně nyní zkouší v alternaci s Dashou (35) hlavní ženskou roli v muzikálu Bonnie & Clyde.


»Tvář« je pořád jedničkou
Veleúspěšná novácká show Tvoje tvář má známý hlas se stále drží v čele sledovanosti nedělních pořadů. Minulé kolo vidělo 1,48 mil. diváků starších 15 let. Seriál Doktor Martin 2 na ČT znovu dosáhl přes 1,2 milionů diváků a stal se druhým pořadem nedělního večera. Seriál Mordparta na Primě zhlédlo 637 tisíc diváků.



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.