Syn ministra Babiše: Koupil vilu za 13 milionů! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Syn ministra Babiše: Koupil vilu za 13 milionů!

Andrej Babiš mladší přišel k pěknému baráku!
Andrej Babiš mladší přišel k pěknému baráku! (Foto ara)

Senzační dárek k dovršení Kristových let si nadělil první syn ministra financí Andreje Babiše (62) Andrej (33). Jak zjistil deník Aha!, junior zřejmě dává vale centru Prahy. Za 12,5 milionu si pořídil dům na kraji města.

Jste mladý, vcelku pohledný letec a můžete frajeřit, že bydlíte na Josefově. Obdiv skoro zaručen. Prodejní ceny bytů se totiž v této části Prahy pohybují v desítkách milionů korun, také nájmy jdou jen těžko pod třicet tisíc. Andrej Babiš junior – pilot – tady adresu má. Problém je v tom, že oficiálně mu žádný z bytů v domě »pane« neříká.

Také jeho jméno byste na zvoncích hledali marně. Zato podle katastru jeden byt patří Imobě. Realitní společnosti Babišova Agrofertu, v jejímž představenstvu působí také ministrova partnerka Monika (42).

Nejpravděpodobněji v něm Andrej bivakoval, než si jednoho dne řekl: koupím si dům!

Dům k výročí?
Před pár týdny si Andrej koupil od rozvedeného páru rodinný dům o rozloze 162 metrů čtverečních v pražských Ďáblicích. K němu přes 600 metrů zahrady, to vše za nemalých 12 a půl milionu korun. Vypomohl také otec, jehož majetek je kolem 40 miliard? „To je soukromá záležitost!“ zareagoval na dotaz Aha! Babiš starší. Bariérou mlčení se obrnil i syn.

Rebel z Ďáblic
Veřejnosti neznámí Andrej a jeho starší sestra Adriana budou možná těmi, komu spadne do klína politikův mediální koncern Mafra. Sněmovna totiž prosadila zákon, že žádný příští ministr nesmí vlastnit média. Žádný velký problém! Stejně jako táta Babiš přepsal na sourozence Čapí hnízdo v době, kdy farma na Benešovsku usilovala o evropské dotace, podobně může postupovat i s Mafrou. Horší už to bude s pokusy uřídit mladého Andreje. Ten totiž kvůli svému rebelantství dokonce »vyletěl« od společnosti Travel Service, kde jako pilot působil. „Nedokázal se podřídit autoritám,“ prozradil dobře obeznámený zdroj.

Kdo je kdo v Babišově klanu
Andrej Babiš mladší (33) – syn z Babišova prvního manželství, je pilotem? Čapí hnízdo bylo psáno na něj.
Adriana Bobeková (37) – Babišova dcera z prvního manželství, je vdaná za pracovníka Agrofertu Martina Bobka, mají dvě děti. Do roku 2008 byla místopředsedkyní představenstva Imoby. Bydliště má uvedené v Bratislavě.
Monika Babišová (42) – současná partnerka Andreje Babiše, je členkou představenstva Imoby. S Babišem mají dceru Vivien a mladšího Frederika.
Alexander Babiš (54) – mladší Babišův bratr, je podnikatelem. Byl obžalován z pětimilionového podvodu, letos v únoru ho ale soud osvobodil.



Přečtěte si
-bello-
20. 9. 2016 • 09:04

6010 není dobré míchat a srovnávat 2 témata. Babiš je Babiš a až bude o Mynářovi, tak zas k němu.Vytrácí se podstata.

-bello-
20. 9. 2016 • 00:46

koko61

-bello-
19. 9. 2016 • 22:40

bohatymrdnikatel není nad plebs, co mu žere koblihy z ruky !!!

-bello-
19. 9. 2016 • 22:34

hejpockej

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.