Babiš se dusil ve vlastní šťávě! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Babiš se dusil ve vlastní šťávě!

Andrej Babiš
Andrej Babiš (Foto Aha! – Vlaďka Hradská)

Mňamka v podobě Andreje Babiše (62, ANO), dušeného ve šťávě vlastního nešťastného výroku, se včera podávala ve Sněmovně. Poslanci se sešli poprvé po prázdninách nad 255 body k projednání. Prvním byl Babišův přešlap o táboru v Letech...

Ten podle některých zdrojů prohlásil něco v tom smyslu, že Romové makali, jen když je za protektorátu zavřeli do zmíněného pracovního tábora. Babiš včera hned v 7 ráno Lety navštívil s kyticí. Přijel tak brzo proto, že musel poté k lékaři – odchlipuje se mu sítnice v obou očích.

Odpoledne se ve Sněmovně, po útocích opozičních poslanců, od svých slov opět distancoval. Přesto se omluvil za výrok, který prý »nikdy neřekl«. Poslanci mají na programu 255 bodů, kromě jiného protikuřácký zákon, možnost úředníků kontrolovat, čím lidé topí či novou úpravu zákona o střetu zájmů. Ta počítá s tím, že by členové vlády neměli vlastnit média a omezila by jejich podnikání. I tady se Babiš vzteká a chce to hnát k Ústavnímu soudu.

Přečtěte si
zadnice
7. 9. 2016 • 10:29

Hlavně to byl Kalouskův trapas z jeho "vystupování"! Zlý, závistivý a nenávistný tvor!!!

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.