Parádní luxus po staročesku: Takhle bude bydlet Karel Gott! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Parádní luxus po staročesku: Takhle bude bydlet Karel Gott!

Investor Karel Gott
Investor Karel Gott (Foto: Marek Pátek)

Stavba roubenky pro nejslavnějšího českého zpěváka vstoupila v severočeské Doubici do závěrečné fáze! Na konci září má být roubenka hotová. Pak začne její vybavování. Nedělní Aha! má pro vás fotografie interiérů, ze kterých si Karel Gott (77) a jeho rodina vybrali ten, který se jim líbil nejvíce.

„Ohledně stavby pro pana Karla Gotta se nemůžeme k ničemu vyjadřovat, nezlobte se,“ sdělila nám renomovaná firma Roubenky Roubal, která je vázána mlčenlivostí.
„Já jsem si vždy přál mít někde v horách malou chaloupku a jak ji budu mít. Těším se, že si tam budu hodně číst a že tam budu mít čas přemýšlet,“ svěřil se Gott v páteční Všechnopárty České televize a zavtipkoval, že díky deníku Aha! může v Praze stavbu průběžně sledovat. 

 

Gottova roubenka zase tak malá není, nicméně zapadá do rázu krajiny a nijak nebude bít do očí. Dělníci právě dodělali střechu a nyní pracují na vnitřních prostorách. Až budou hotovy, začne vybavování chalupy. A jak je o Karlu Gottovi známo, potrpí si na starožitnosti. Jeho žena Ivana (40) má zase ráda moderní prvky. A firma, alespoň podle fotografií na svém internetu, toto umí krásně nakombinovat. Podívejte se...

 

Karel: Chci si ještě užít života
Pro stavbu chalupy v horách se Gott rozhodl letos na jaře, kdy mu lékaři oznámili, že porazil rakovinu. „Řekl jsem si: Nevím, jak tady budu ještě dlouho, chtěl bych si ještě užít života! A tak si plním dlouholetý sen – mít chalupu v přírodě, kde si můžu čistit hlavu,“ řekl zpěvák Nedělnímu Aha!.

 

Přizpůsobí se zákazníkovi
Firma nechce komentovat nic, co se týká svých klientů. V oficiálním sdělení ale připustila, že vnitřní a venkovní vzhled roubenky je přizpůsoben klientovi. Ten má na výběr několik barevných i materiálových variant.

 

 

Takto může vypadat interiér
*Prostor stropu mezi trámovím je tvořen buď dřevěným obložením, nebo sádrokartonem. Tyto materiály jsou použity i v podkroví.
*Venkovní i vnitřní dveře a obložky jsou vyrobeny z masivu a barevně jsou přizpůsobeny přání klienta.
*V celé roubence jsou pro lepší údržbu zabudovány euro okna s ozdobnou mřížkou a termosklem. Je možno je však vyměnit za jiný typ.
*Dle přání je možno vložit francouzské okno, pro přímý vstup na terasu.
*Koupelny jsou vybaveny obklady, dlažbou a sanitární technikou podle druhu a barvy dle klienta.
*Veškeré nátěry dřeva jsou šetrné z ekologického hlediska a jsou vybírány tak, aby dlouhodobě ochránily dřevo proti UV záření, plísním a škůdcům.
*Klempířské práce jsou prováděny v mědi nebo titan zinku.
*Vytápění bude kombinované (topení v podlaze + kachlová kamna, krb s výměníkem a jiné) po dohodě s klientem.
*K ohřevu teplé vody slouží elektrický bojler, nebo bojler kombinovaný dle využití chalupy.
*Interiér chalupy lze vybavit od kuchyňské linky, spotřebičů, přes koberce, nábytek až po jídelní servis včetně velkoobchodních slev.

 

Současné trendy ve vybavení roubenek
*kožené sedačky
*dřevěná vana a umyvadla
*sauna a vířivka
*promítací plátno

 

Gott ve Všechnopárty: Stavbu sleduju v novinách!
„Zatím tam moc nejezdím,“ řekl Slavík na adresu budoucí chalupy v Doubici. „Znám to z bulváru. Sleduju v novinách, jak stavba pokračuje,“ smál se potěšeně Gott. A přidal k dobrému historku, že na vlastní oči viděl na místní samoobsluze velkou ceduli: Nepodáváme informace o tom, kde tady staví Karel Gott! 

Může být totiž ještě hůř, než že obci obrátí naruby čeští fanoušci nejoblíbenějšího zpěváka. Doubice leží nedaleko německých hranic. Obyvatelé malé vísky by měli rychle oprášit sousedův jazyk. „V Německu už jsou vyvěšeny časy organizovaných zájezdů k mému domu,“ žertoval výborně naložený Karel.
A ještě přidal k lepšímu historku, jak kapelník Karel Vlach (†74) varovával před prázdninami své muzikanty, aby se neopalovali. „Opálený muzikant je špatný muzikant, protože je vidět, že je bez práce,“ vysvětlil Gott.

 



Přečtěte si
ararat
10. 9. 2016 • 15:57

chaluge 04. 09. 2016 22:32....TY NEJSI JAKO ALE TY JSI CHUDÁK...

ararat
10. 9. 2016 • 15:55

NÁNO od vedle co to tu zase meleš za kraviny?Ty máš vlastně smůlu,neoplýváš žádným talentem,nerozumíš obyčejné faktuře a chtěla bys radit druhým a sama si neumíš poradit? Ale dej pozor NÁNO z Práglu,abys ty nemusela řešit rakovinu,ty hloupá tupá pražando,máš bohužel omezený rozhled o životě,ono se to z lůžka docela blbě hodnotí..no tak začni pracovat na sobě,ať tady nevypadáš jako BLBKA-NÁNA

-bello-
7. 9. 2016 • 00:50

to mě zajímá, co tam bude dělat ona! Dyť nemá od čeho si odpočívat když vedle Mistra nečinně hnije celý život.

-bello-
7. 9. 2016 • 00:45

jeny.lopez rozdíl je v tom, že my bydlení necpeme bulváru pod nos a nestrašíme místní obyvatele debilní prognózou, kolik budou muset zkoustnout Němčourů na čumendě u Gotta za plotem

-bello-
7. 9. 2016 • 00:42

mek dobře, už se těším

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.