Známý lobbista dorazil do Ruzyně: Dalík už sedí v lochu! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Známý lobbista dorazil do Ruzyně: Dalík už sedí v lochu!

Marek Dalík přichází do kriminálu.
Marek Dalík přichází do kriminálu. (Foto Aha!: Zbyněk Pecák)

Čekali na něj novináři, ale Marka Dalíka (41) vyhlíželi i ruzyňští vězni. „Ty ku*vo, tak pojď!“ vítali z oken na 4 roky odsouzeného lobbistu, když se blížil k branám věznice.

Od brzkého rána na Dalíka před ruzyňskou věznicí čekaly desítky novinářů, nastoupit měl do včerejších 16. hodin. Bylo to o to napínavější tím, že lobbista, který byl odsouzen v korupční kauze Pandur ke čtyřletému vězení, ve středu překvapil tím, že odletěl ze země. „Nemohu poskytnout informace k jakémukoliv vězni,“ nechtěl mluvčí věznice Dušan Hájek sdělit, zda lobbista už není v jejich péči. „Vsadím kilo kávy a kilo tabáku, že nedorazí,“ pořvával jeden z odsouzený z okna.

V 15.39 už hladce oholený Dalík v tmavých brýlích a brašnou přes rameno mlčky kráčel k branám věznice. „Vítej v pekle“ vítal ho jiný vězeň. Brána se zaklapla a Dalíka teď čeká úplně jiný svět. Ostatně i médiím se zhruba před týdnem svěřil, že má z nástupu do vězení strach. „Z toho všeho, co s tím souvisí. S koncem nějakého způsobu života. S tím, že nemůžete vidět své blízké. Psa,“ řekl webu Neovlivní. cz.

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.