Tajemná smrt dvorního vizážisty Bartošové! Sebevražda kvůli depresím? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Tajemná smrt dvorního vizážisty Bartošové! Sebevražda kvůli depresím?

Ivo Špes se svou slavnou klientkou.
Ivo Špes se svou slavnou klientkou. (Foto Facebook)

Ivo Špes (†54) líčil prakticky každou tvář, která v českém showbyznysu něco znamenala. Nyní si pravděpodobně sáhl na život. Mohly za to deprese?

Děsivou zprávu přinesl webový list presov.korzar.sme.sk. Ivo Špes se totiž právě narodil a vyrůstal ve slovenském Prešově. Zde se vyučil na kadeřníka a vizážistu. V České republice potom díky svému talentu a pracovitosti udělal velkou kariéru. Staral se o takové hvězdy jako Iveta Bartošová, Ilona Csáková, Hana Zagorová, Helena Vondráčková či Leona Machálková.

Z neověřených zdrojů se hovoří o sebevraždě způsobené depresemi z nedostatku pracovních příležitostí. Na život si měl sáhnout v noci z neděle na pondělí v jedné z pražských garáží. Smrt prý nastala po otravě výfukovými plyny, vše nyní vyšetřuje policie. „V pondělí 22. srpna jsme před 18. hodinou přijali výzvu od policie s tím, že si žádají posádku Zdravotnické záchranné služby Praha na Smíchov, kde pravděpodobně našli zemřelé tělo v garáži. Posádka, která však na místo dorazila, mohla už jen konstatovat smrt,“ řekl Blesku mluvčí pražské záchranky.



Přečtěte si
tulip
24. 8. 2016 • 18:13

Kdyby pracoval v Lidlutak má po depresích.To je nová móda,každý druhý komediant,či někdokdo se točí okolo nich,má deprese,rozhozenou osobnost apod.Celý svůj pracovní život,jsem uklízela na různých odděleních po nemocnicích.Pravda je,že to nebylo vždy lehké.Ale deprese?Tak na to jsem neměla čas.Ano,práce a rodina,to bylo někdy tak těžké....Jsem ráda,že jsem se dožila důchodu.

danyka
24. 8. 2016 • 14:40

pravda přímo svatá

jity
24. 8. 2016 • 12:36

Na to měl můj dědeček nejlpší lék, jít do lesa a tam pracoval. Našel si vždycky pořádnou práci a žádné deprese neznal.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.