Tyran rozdrtil fence nožičku LOPATOU! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 29. března 2024

Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt

Tyran rozdrtil fence nožičku LOPATOU!

O týrané psy se v Rafaelu stará Iva Volková.
O týrané psy se v Rafaelu stará Iva Volková. (Foto Aha! – Vlaďka Hradská a Rafael o.p.s)

Je na světě sotva 1,5 roku, a už zažila tolik krutosti. Fenku německého ovčáka její majitel často bil. Nakonec jí v opilosti jedinou ranou lopatou rozdrtil kloub zadní nohy. Fotkami zvířete se pak chlubil v hospodě.

„Tolik hrůzy a bolesti jsem už dlouho neviděla. Podvyživené fenečce trčely z rány kosti a červi. Ležela na slunci uvázaná na řetězu několik dní. Naštěstí si jí všimli lidé a začali jednat. Protivínští policisté, veterinární správa a radnice po oznámení ihned zasáhli a zvíře odebrali,“ řekla Iva Volková z Rafaelu u Českých Budějovic, která fenku v pátek převzala.Dlouho s ní prý jezdila po krajském městě, než našla ochotného zvěrolékaře, který by si ji vzal do péče.

Zvíře ošetřil veterinář Ladislav Lapáček. Fenka pak zůstala dva dny na klinice kvůli šířící se otravě. Bohužel pořád nemá vyhráno. Čeká ji nákladná operace a dlouhé léčení. „Po ráně lopatou má rozdrcený kloub a přerušenou achilovku. Zřejmě přijde o nohu. Ale i bez ní se dá žít. Až ji dám do kupy, najdu jí nový domov. Potřebuje laskavého páníčka, který jí vynahradí, co prožila,“ poznamenala Volková.

Pomůžete?
Pokud můžete, lze fence posílat příspěvky na léčbu. K dispozici je transparentní účet číslo 2200502362/2010. Její osud můžete sledovat na www.rafael-ops.cz

Přečtěte si
elzbet1
24. 8. 2016 • 00:40

Naporcovat a osolit,nic jiného si nezaslouží. Kdo je schopen tohle udělat němé tváři,je schopen toto udělat i člověku. Také jsem pro zvěřejňování jmen těchle "lidí". Jen doufám,že to hafulka ustojí a o nožičku nepřijde,protože je moc hezká a má milé oči. Je s podivem,že tahle zvířátka ještě člověku věří. Jednu takovou,naštěstí nebyla v takovém děsivém stavu,máme doma a už se nám ji podařilo přepychově rozmazlit,ále nevadí,je to super.

Jiviny
23. 8. 2016 • 16:48

Co to je, proboha, za hovado? Potrestala bych ho tím samým, ať to zažije na vlastní kůži sám!!!

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.