Rozmazlené, panovačné, žárlivé, otravné a nesnesitelné: Krásky, které Hollywood nenávidí! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 16. dubna 2024

Svátek slaví Irena, zítra Rudolf

Rozmazlené, panovačné, žárlivé, otravné a nesnesitelné: Krásky, které Hollywood nenávidí!

Kdo by to do nich řekl? S obdivovanými kráskami, jakými jsou Julia Roberts, Jennifer Lopez nebo Gwyneth Paltrow je prý velmi těžké vyjít.
Kdo by to do nich řekl? S obdivovanými kráskami, jakými jsou Julia Roberts, Jennifer Lopez nebo Gwyneth Paltrow je prý velmi těžké vyjít. (Foto ara)

Jsou to talentované umělkyně, krásné, sexy a bohaté. Na první pohled působí jako ztělesnění sympatií, ale svým chováním proti sobě poštvaly hodně lidí z herecké branže. „Jsou nesnesitelné,“ shoduje se Hollywood. O kom je řeč?

Julia Roberts (48)
Když vidíte její něžný úsměv a pohled plaché laně, řeknete si, že Pretty Woman musí být něžnost a dobrota sama. Její reputace v showbyznysu však tak lichotivá není. Podle jejích kolegů je panovačná, nesnesitelně si během natáčení vymýšlí, všechno musí být po jejím. Má nálepku ženy, se kterou se těžko spolupracuje.  

Anne Hathaway (33)
Na začátku své kariéry, než natočila velký trhák Ďábel nosí Pradu, byla uznávaná a respektovaná, ale v posledních letech se jí podařilo z této pozice spadnout mezi nejméně oblíbené herečky. Filmaři ji dnes označují za přehnaně náročnou, chorobně žárlivou ženu s manýry rozmazlené princezny.

Lindsay Lohan (30)
Je typem ženy, která zničí sama sebe přímo před očima veřejnosti. Neustále balancuje na hraně zákona, experimentuje s drogami, takže se stala pro filmové štáby příliš nespolehlivá. Do spolupráce s ní se už dávno nikdo nežene, Lindsay je bez práce. Když se zamiluje, bezhlavě řeší své milostné problémy po sociálních sítích.   


Jennifer Lopez (47)
Podle Hollywoodu je miloučká tvář a úsměvy, které nastavuje veřejnosti, jen maska. Během její kariéry ji už mnoho lidí označilou za ženu, se kterou je extrémně těžké spolupracovat a stejně tak je obtížné ji mít v oblibě. Je ale pravda, že J-Lo také všichni závidí, že vždy dostane to, co chce.

Kristen Stewart (26)
Největší ránu své reputaci zasadila, když se provalilo, že podvádí svou velkou lásku a kolegu ze ságy Twilight (Stmívání) Roberta Pattinsona (30) s ženatým režisérem Rupertem Sandersem (45). Nakonec se stejně ukázalo, že si s muži jen pohrává, protože je lesbička. Kristen se při každé příležitosti vyjadřuje, že je jí úplně jedno, co si o ní lidé myslí.  

Gwyneth Paltrow (43)
Taková něžná tvářička, ta přece nemůže být neoblíbená. A přece! Blonďatá kráska je neskutečně ambiciózní, a to i mimo hereckou profesi. Už se totiž pasovala na odbornici na všechno možné od zdravé výživy, vaření, cestování až po výchovu dětí. Má vlastní blog a velkopansky rozdává všem rady, jak mají žít. Vůbec ji přitom nezajímá, že jsou elitářské a úplně odtržené od reality...



Přečtěte si
ivoadler
18. 8. 2016 • 15:06

No toto! To bych od vás nečekal, děvčata! Ale proč je režiséři obsazují? Vykopnout a hned bude po hvězdných manýrách.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.