Smrt v královské rodině: Princové William a Harry v slzách! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Smrt v královské rodině: Princové William a Harry v slzách!

Královská rodina truchlí, zemřel vévoda z Westminsteru.
Královská rodina truchlí, zemřel vévoda z Westminsteru. (Foto: ara)

Britskou královskou rodinu zasáhla smrt, zemřel vévoda z Westminsteru - Gerald Cavendish Grosvenor (†64). Kromě toho, že byl třetím nejbohatším mužem Velké Británie, byl i soukromým rádcem prince Williama.

„S největším zármutkem potvrzujeme, že vévoda z Westminsteru, Gerald Cavendish Grosvenor zemřel dnes odpoledne v Royal Hospital Preston,“ uvedl dnes v noci mluvčí rodiny, zároveň dodal, že celá rodina již byla obeznámena a žádá o soukromí v této těžké chvíli, další informace prý podají, až přijde ten správný čas.

Jeho smrt zasáhla celou královskou rodinu, obzvlášť Kate Middleton, prince Williama i prince Harryho, které s Geraldem pojilo hluboké přátelství. Navíc byli častými hosty v jeho nemovitostech, mezi které patří například lovecký zámeček ve Španělsku. Začátkem měsíce použil William s Kate Geraldův soukromý tryskáč k cestě do Francie.

Vévoda z Westminsteru po sobě zanechal pohádkové dědictví, které získá jeho syn Hugh Grosvenor (25), který je kmotrem malého prince George.

 



Přečtěte si
dingous
11. 8. 2016 • 09:34

kolik znáš Angličanů? já dost a vím, že rodinku nazývají příživníky a neváží si jich, takže nemel svoje uctívačský pindy, ty přející romantický telátko

ararat
10. 8. 2016 • 18:05

amplituda = Marfuše,ty hloupá figurko,sama nejsi slušná,hubu máš z hoven ušmudlanou a kecáš tady něco o slušnosti...

kristinn
10. 8. 2016 • 15:18

keby ich boli chceli zrušiť, urobia to dávno. Myslím, že Angličania si vážia kráľovskú rodinu. Je to vidieť pri množstve kráľovských akcií, ktoré sú plné neprotestujúcich, ale prajúcich ľudí...

jity
10. 8. 2016 • 14:13

Oni jim to migranti vysvětlí zač je toho loket. Angličané si na tradice hodně potrpí, ale holt to stojí prachy. Kdyby zrušili celou královskou rodinu, tak jak si to představujete? Co s paláci, ty by musely být stejně udržovány, nebo je snad mají zbourat? Vůbec celé panství, to je možná stojí víc než živit královaskou rodinu.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.