Skandál Ivany Gottové (40): Hysterický výlev na manželova kamaráda! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Skandál Ivany Gottové (40): Hysterický výlev na manželova kamaráda!

Ivana Gottová nesnesla, že se manželův kamarád vyjadřoval o Karlovi do médií...
Ivana Gottová nesnesla, že se manželův kamarád vyjadřoval o Karlovi do médií... (Foto CNC)

Ivana Gottová se nezdá. Už nějakou dobu prý zvedá Mistrovy telefony a rozhoduje o tom, s kým se bude Karel bavit. V nemilost u ní upadl zpěvákův dlouholetý kamarád Milan Drobný.

„Loni v prosinci jsem s Karlem mluvil a měl jsem obrovskou radost, že je mu po chemoterapiích lépe a jeho hlas zní vesele. Byl to pro mě nejlepší dárek k narozeninám a Ježíšku dohromady,“ svěřil se Drobný Blesku. „Zmínil jsem se o tom před novináři, kteří to napsali. A Ivana ztropila scénu. Druhý den volala a křičela na mě, že maže mé číslo z mobilu! Že o Karlovi smí do médií mluvit jen ona! Byl jsem jako opařený.“

Po téhle události Milan neví, jak má Gotta kontaktovat. Přes média se proto obrátil na Ivanu. „Ivano, uvědomte si, kolik skutečných přátel v našich letech máme?! Proč mi bráníte, abych Karla pozdravil?!“ říká Drobný.

Milan Drobný a Karel Gott se znají už dlouhých 55 let a jejich přátelství podle všeho stojí na pevných základech. „Roky nám přibývají, kdoví jak dlouho nám ještě bude dopřáno. Známe se už z konzervatoře, seděli jsme v jedné lavici. On mi pomohl do Semaforu. Když ho Jiří Suchý lanařil, řekl, že půjde jedině se mnou. A já zase svědčil v jeho prospěch, když ho nařkli z údajného veřejného obnažování. Taky jsem uvedl na pravou míru, jak to bylo s antichartou. Vždycky jsem ho obhajoval a věděl jsem, že i já v něm mám oporu. Půjčil mi třeba v nouzi peníze,“ rozpovídal se Drobný o jejich vztahu.

A pro Gottovou přidal ještě jeden vzkaz: „Ivano, měla byste vztahy spíše budovat než rozvracet!“

Vše o Karlu Gottovi najdete ZDE!



Přečtěte si
ppadys13
2. 3. 2017 • 10:22

je to ***

hejpockej
14. 8. 2016 • 15:41

ze Ivana zveda Gottovy telefony a rozhoduje.... tak at zveda a rozhoduje.. to je malickost proti hnusu co delaji jiny. Hlavne ze nechlastaji, nefetujou, o deti i o jejich zvirata se staraji, deti ani zviratka netyraji jako jiny bestie, nikoho netahaji po soudech jako Martin/Vonracka, nezabiji lidi na silnici jako Rolincka a jiny VIP, nekradou jako nase vlada, netahaji sem Muslimy... takze pohoda nic proti Gottovym nemam.

hejpockej
14. 8. 2016 • 15:25

Pane Drobny, resit problemy s kamaradem pres novinare je fakt dost ubohy. A jeste napadat jeho manzelku, za ucelem ceho? delat rozvraty v jeho rodine, to jste teda povedenej kamarad. Co si myslite, ze da prednost Vam pred svou manzelkou? Nebo ze se kvuli Vam rozvede? Vy jste asi jasnovidec, ze zcela presne vite jak to doma Gott ma, kdo rozhoduje s kym se bude bavit a s kym ne. Nenapadla Vas varianta, ze po vasem predeslym podrazu Gott nema zajem se s Vami bavit? Kdyby chtel tak Vam zavola. A vy mu nemate co radit jak by to mel doma s Ivanou mit, ale respektovat. Kdo u Vas bere telefony a Vase soukromi Gott taky neresi. Takze laskave respektuje soukromi jinych a nechte lidi na pokoji.

ararat
11. 8. 2016 • 08:25

rezacek 11. 08. 2016 00:36 -bello- 11. 08. 2016 011 cotonice 11. 08. 2016 00:25 -bello- 11. 08. 2016 00:14 ************************* Tady je ukázka jak psychiatricky nemocná ženská si tady povídá sama ze sebou a kolik vlastní několik nicků.Tady to jde jinde si ani neškrtne,tam je povolen jenom jeden nick.Stejná rétorika stejné chyby,jak otisky prstů..hahahahahaha

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.