Domenico Martucci: Věčně posedlý Bartošovou (†48)! Vyrábí kopie Džambulky! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 29. března 2024

Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt

Domenico Martucci: Věčně posedlý Bartošovou (†48)! Vyrábí kopie Džambulky!

Bartošová navštívila zámek v italském přímořském městečku Peschici třikrát.
Bartošová navštívila zámek v italském přímořském městečku Peschici třikrát. (Foto Aha! – David Kundrát, Martin Hykl, archiv D. Martucciho)

Posedlost! Jinak si nelze vysvětlit jeho chování. Italský hrabě (40), který byl bláznivě zamilovaný do Ivety Bartošové (†48), zřejmě nemůže na tragicky zesnulou zpěvačku dodnes zapomenout. Na svůj zámek vozí jednu blondýnu za druhou a pořizuje s nimi stejné fotky jako s Džambulkou!

Bránil ji jako rytíř ve zlaté zbroji před světem i jejími démony. Po její smrti na pod koly vlaku chtěl očistit zpěvaččino jméno a vyhlásil válku vdovci Josefu Rychtářovi (58). Smířit se s tím, že už ji nikdy neobejme a nebude hýčkat na svém zámku jako princeznu, se ale jen tak nechce. Snad proto zve blondýnky, které jsou podobné Ivetě a tráví s ním zamilované chvilky i na stejných místech jako Bartošová.

Originál Iveta
Bartošová navštívila zámek v italském přímořském městečku Peschici třikrát. Dvakrát v létě 2011, kdy byla zamilovaná do Martucciho, a naposledy v červenci o dva roky později, kdy v jeho pokojích zakončila své italské dobrodružství se svým údajným únoscem Zdeňkem Macurou (42). Navštívila všechny místnosti a téměř v každé měla také s hrabětem fotografii. Od té doby se ostatní ženy fotí na stejných místech jenom jako její kopie.
1. kopie: Petra
Půvabná blondýnka s mikádem byla první ženou, se kterou Martucci rok po tragické události zveřejnil fotografie na stejných místech jako s Ivetou. Štěstí v podobě trvalého vztahu to ale hraběti nepřineslo.

2. kopie: Jolana
V současné době hlásá Martucci do světa, že je opět zamilovaný. A svou vyvolenou – samozřejmě také blondýnku – hostí na zámku, stejně jako zpěvačku. Se svou vyvolenou spřádá velké plány. „Teď hodně podnikám v Itálii a chtěl bych, aby Jolana podnikala se mnou,“ nechal se slyšet hrabě.



Přečtěte si
hejhej
2. 8. 2016 • 11:04

Co to je zase nekutečný blábol - nadpis, jinak nemá cenu číst. Pan Domenico je ital a libí se mu blondýny, no a co ??? On posedlý Bartošovou nebyl na rozdíl od Macury nebo násilnického idiota Rychtáře.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.