Langmajer & Gondíková: Pikantní pozadí jejich seznámení! Kdo je dal dohromady?! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Langmajer & Gondíková: Pikantní pozadí jejich seznámení! Kdo je dal dohromady?!

Adéla Gondíková a Jiří Langmajer spolu randí už šest let.
Adéla Gondíková a Jiří Langmajer spolu randí už šest let. (Foto herminapress.cz, ara)

Stačilo »trošku Trošky« a věčný proutník Jiří Langmajer (50) zkrotl jako beránek! Ženské už střídá jen před kamerou, protože před šesti lety podlehl kouzlu Adély Gondíkové (42). Na premiéře filmu Sezn@mka, ve kterém hrají manželský pár, herec přiznal pikantní detaily jejich seznámení. Dohromady je svedl režisér Zdeněk Troška (63)!

„Není to poprvé, co nám byla dána role manželů. Ty z nás poprvé udělal Zdeněk Troška ve filmu Doktor od jezera hrochů a já jsem mu za to dodnes velmi vděčný, protože tam jsem se s Adélkou seznámil,“ přiznal deníku Aha! po pár skleničkách Langmajer. Do herečky a moderátorky je prý stále zamilovaný jako puberťák.

Gondíková je ve vztahu očividně ta, která drží otěže. Celý večer totiž měla svého Langoše pod kontrolou. To, že se jí podařilo charismatického lamače ženských srdcí zkrotit, si nepřipouští. „To snad ne, myslíte? No, raději ta léta ani nepočítám. Vlastně nevím, jak dlouho už spolu jsme,“ smála se Adéla na popremiérové párty v pražském kině Lucerna.

Ornella vraždila výstřihem
Premiéru Sezn@mky si nenechali ujít ani manželé Ornella (23) a Josef Koktovi (59). Mladá maminka se pochlubila takovým výstřihem, že málokterý muž vydržel dívat se jí jen do očí. Výstřih měla vskutku vražedný. „Já bych si to i zapnula, ale to by mi odlítly knoflíčky. A to není jen u těchto šatů, ale u všeho oblečení, co mám,“ přiznala Aha! Ornella s tím, že někdy je ale hluboký dekolt výhodou. „Díky němu jsem dnes získala rychle parkování,“ smála se.
Štědrý: Ruce plné modřin
Karel Štědrý (79) přišel s manželkou Evou (58) a jako vždy s úsměvem na rtech. Nešlo si ale nevšimnout obrovské modřiny na jeho levé ruce! Zpěvák totiž bere léky na ředění krve, nedváno se řízl a vše se mu špatně a dlouho hojí.

Vaculíková hledá chlapa
Hvězda nekonečného seriálu Ulice Šárka Vaculíková (29) ve filmu hledá chlapa stejně jako ve skutečném životě – jen s tím rozdílem, že prý službu seznamky nikdy nevyzkoušela... A jak by měl vypadat její »pan božský«? „Když se mu podívám do očí, musí tam být to WOW, ze kterého si sednu na zadek,“ prozradila neteř Lukáše Vaculíka (54).
Kajnarová už nehulí
Zuzana Kajnarová (34) ve filmu naráží v seznamce na šílené muže. Ve skutečnosti je ale už šest let vdaná za herce a muzikálového zpěváka Romana Říčaře (40), s nímž prý zažila bujaré večírky. „Dnes už nehulíme, myslím lehké drogy, ani nechlastáme. Máme děti, takže bujaré večírky vystřídaly klidné večery se sklenkou kvalitního alkoholu,“ prozradila herečka, která v komedii miluje právě Langmajera a její manžel Gondíkovou.



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.