Rodinná krize? Dominika Gottová (43) vyfásla zákaz od slavného táty! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

Rodinná krize? Dominika Gottová (43) vyfásla zákaz od slavného táty!

Gott a dcera Dominika se spolu nyní příliš nebaví.
Gott a dcera Dominika se spolu nyní příliš nebaví. (Foto: archiv Dominiky Gottové, Facebook, Profimedia.cz)

Karel Gott platí jak mourovatý! Pro dceru Dominiku našel luxusní byt ve Vokovicích. Domča se ale na tatínka vybodla a vrátila se za milencem do Finska.

„Nechci to komentovat! Táta si to nepřeje,“ řekla Blesku Dominika. Ta se loni vrátila z Finska do Česka. Rozešla se totiž s muzikantem Timem (50), protože nezvládala jeho maniodepresivní stavy. Jakmile se objevila v Česku, tatínek Kája jí sehnal luxusní bydlení. „Nechtěl jsem jí byt hned kupovat, protože u Dominiky nikdo neví, co je to nastálo. Takže jí ho alespoň platím,“ tvrdil zpěvák zhruba před rokem.

Jeho slova se vyplnila dříve, než si myslel. Rok se s rokem sešel, Dominika se svým milým usmířila a už je zpátky ve Finsku. „Když se Dominika v první části roku znovu vrátila do Finska, svému tátovi tím dost zkomplikovala situaci, protože on ten byt musí podle smlouvy stále platit! A teď s jeho majitelem řeší, co dál. Karel si postěžoval, že nemá dostatek informací, jestli se Dominika opět usadí ve Finsku nebo chce mít zázemí i v Praze, takže je to pro něj složité,“ prozradil zdroj z rodiny Gottových. Byt v Tibetské ulici ve Vokovicích prý patří významnému automobilovému manažerovi a známému Gottových.

Dominičin útěk do Finska a náhlý nezájem o otce ale může mít i jiný důvod. Spekuluje se o tom, že dcerku namíchlo, když Gott přepsal značnou část majetku na svou choť Ivanu (40).

 



Přečtěte si
ararat
1. 8. 2016 • 10:40

Tak do toho Ponistová,napiš mi adresu kde bydlím.Nemluv za nějakou sousedku a konečně piš sama za sebe hloupá děvo. Pořád čekám,píšeš pořád obecně,ale nic konkrétního.Moje sousedka mě zná jako ararat,a mohla bys upřesnit kolik ararat existuje? Úplný debil jsi pruhovaná socko.A jak se jmenuje údajná sousedka,tady řvu smíchy Prosím tě pokračuj už se těším,to je tady dobrá p.r.d.e.lA ještě o červené karkulce by nebyla? Babo pruhovaná socko Alena Ponistova ararat tak ti to dokažu,nebyl problém si zjistit adresu.Jsi opravdu rozdvojená osobnost a jak vypadáš to je opravdu hrozné.Jsi prostě nula,která si myslí,že na ní není.Tvá sousedka už tě zná pod ararat a hrozně se tím v baráku baví.Jsi prostě vymazané pako tečka

ararat
1. 8. 2016 • 09:07

antonuis.j´ti jeblo co? hahahaha to je frustrace jak panelák můžeš pokračovat,bude prčááááá že Marfušo

antonuis.j
31. 7. 2016 • 19:29

To Alena Poništová - máte pravdu, bába ararat jede jak kolovrátek, ale že Vám nenapíše ze svého FB profilu s názvem Přísně tajné, to se divím. Mmch tam fotku měla, když jsem se tu o ní zmínil, odstranila ji. Je totiž taková, jak se popisuje - neskutečně tlustá rozteklá bába, s lalokem, taková koule sádla a evidentně tupá jak sto let staré brusle... Proto se za sebe stydí, za svůj IQ 15, za to, že jen drbe hajzlíky, prdlajs zaměstannci - ona je sama svým "zaměstnancem", k tomu je to zjev k pohledání.. je to prostě nešťastná stará nehorázně tlustá a hlavně zoufalá bába. Ale s tím se musí popasovat sama, ne se hojit chuděra na jiných.

ararat
31. 7. 2016 • 17:37

-D Nic nového pod sluncem,lhářko.socko pruhovaná,jsi v Německu a přitom jsi byla jako v Ově u mé sousedky ...hahaha a které prosím tě vždyť nevíš kde bydlím,ty hloupoučká..já totiž na té adrese mám pouze kanceláře,ty jsi opravdu debil no vidíš jak jsi se nechala zase někým napálit,se směji,jsem OSVČ,SNAŽÍŠ SE MARNĚ,kdo říkal,že tam bydlím a mám uvedenou adresu na netu,bože ty jsi hloupá a blbá hihihihihi.No a fotky zásadně na net nedávám,jenom hlupáci tak dělaj.Nejsem tak blbá jako ty abych se vystavovala na netu jako ty.Je vidět že o internetu nevíš vůbec nic.To ze sousedy nemá nic společného hlupačko.No moje urážky proti tvým je velmi slabý odvar to co píšeš ty,asi máš zatmění mozku,a to by odpovídalo tvému psaní.A kdyby se mi polámalo koště,neboj koupím nové,já na to mám socko z Havířova.... Alena Ponistova Víš co uklízečko?,s tebou to jde opravdu z kopce.........

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.