Troška se zastal Donutila: Závist a nepřejícnost je tu stále! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Troška se zastal Donutila: Závist a nepřejícnost je tu stále!

Zdeněk Troška stojí za Miroslavem Donutilem!
Zdeněk Troška stojí za Miroslavem Donutilem! (Foto: ara)

Přes dvaadvacet let účinkoval herec Miroslav Donutil (65) na prknech Národního divadla v oblíbené hře Sluha dvou pánů. V prosinci ale čeká představení derniéra, s čímž herec nesouhlasí. Podpory se mu teď dostalo i ze strany Zdeňka Trošky.

Miroslav Donutil udělal z této inscenace opravdu velký trhák Národního divadla. I přesto se vedení rozhodlo, že 27. prosince proběhne derniéra představení. Donutil s tím ale nesouhlasí a přemýšlí nad tím, že by jej přesunul na jiné místo.

Za kontroverzním rozhodnutím, které první scéna ospravedlňuje dohodou se zesnulým režisérem Ivanem Rajmontem, vidí Troška zcela jiné důvody. Nýbrž ani dědicové práv Ivana Rajmonta se nebrání tomu, aby se představení hrálo i nadále. „Jsou inscenace, které se nepovedly, i když jsou moderní, ale diváka neosloví. Proto si myslím, že pokud je inscenace žádána a stále plní národní divadla, jen hlupák ji stáhne z oběhu. Jestli v tom třeba není závist kolegů, kteří to Donutilovi nepřejí. To je dnes v Česku normální záležitost,“ prohlásil režisér v Parlamentních listech s tím, že závist a nepřejícnost je tu stále a kdyby byl ředitelem, tak hru nechá tak dlouho, dokud bude dávat peníze.



Přečtěte si
holubjozef@...
22. 7. 2016 • 13:26

ty vylizane pako ,ty muzes milovat jen buziku, homo zasrany.

holubjozef@...
22. 7. 2016 • 13:21

mekanik,ty sciplina ty odrudek sve debilni mamy, a jeste sveho fotra ktereho ani neznas, opravdu se nauc psat ty hovado. az pujdu srat tak mne muzes vylizat mou ***ku.

mekanik
22. 7. 2016 • 07:00

malík-zavři drštku černá tlamo máš hubu akorát na kouření černých tchuráků ty kriple

janmalik@...
22. 7. 2016 • 01:33

chaluge, ty mrzaku nedonosenej, co se seres do nas, ty pako vylizany, jakym pravem ty ***e, podivej se do sve ***e,jesli ho tam nemas zasunutyho od vcera, buzik zasrany.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.