Machálková o Černochovi (†64): Byl to dohazovač! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Machálková o Černochovi (†64): Byl to dohazovač!

Karel Černoch přivedl Leonu Machálkovou k její velké lásce!
Karel Černoch přivedl Leonu Machálkovou k její velké lásce! (Foto ara)

Leona Machálková (49) prozradila staré tajemství. Za její vztah s Bořkem Šípkem (†66) podle ní mohl Karel Černoch!

S nedávno zesnulým Bořkem Šípkem se totiž Machálková poznala právě přes Černocha. S Karlem mu zpívali na vernisáži v Šípkově galerii a thajské restauraci Arzenal. A její pěvecký kolega do ní potom hučel, jaký je Bořek skvělý muž. „Později jsme o Karlovi s Bořkem hovořili, že to byl náš dohazovač,“ přiznala Machálková.

Jejich láska to ale neměla jednoduché. Machálková čekala na Šípkův rozvod tak dlouho, až se jejich vlastní vztah rozpadl. Příčinnou byla Šípkova nevěra. Machálková přesto doteď mluví o svém bývalém partnerovi a otci třináctiletého syna Artura s úctou.

„Byl to nevšední muž, nebyla s ním nuda, mnohé jsem se od něj naučila a po jeho boku jsem zažila to, co se jen tak nestává,“ vzpomínala na něj pro Aha! pro ženy. „Imponovalo mu, že mám také v mnohém jiný názor než on. Vážil si mně i jisté odvahy udělat něco nečekaného. Byl rád jako malé dítě,“ říká zpěvačka, kterou Šípkova smrt velmi zasáhla. Architekt v únoru podlehl rakovině slinivky.



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.