Gottova dcera Lucie (28): Exkluzivní zpověď! Proč dělám prodavačku! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 28. března 2024

Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána

Gottova dcera Lucie (28): Exkluzivní zpověď! Proč dělám prodavačku!

Lucie není rozhodně příslušnicí zlaté mládeže a za slavného tátu se nikdy neschovávala.
Lucie není rozhodně příslušnicí zlaté mládeže a za slavného tátu se nikdy neschovávala. (Foto Aha! – David Kundrát, Profimedia.cz)

Přestože má druhorozená dcera Karla Gotta (76) maturitu, prodává oblečení stejně, jako kdysi její maminka. Lucie, která v pondělí oslaví 29. narozeniny, je totiž ráda mezi lidmi.

„V kanceláři bych asi umřela. Nebavilo by mě sedět osm hodin na zadku,“ říká maminka Vojtíška (6) a Honzíka (4), která se po dlouhé mateřské těšila do práce. S kluky jí nyní vydatně pomáhá manžel Jan Kovařík (36) a když je třeba, tak i maminka Iveta Kolářová (49).

„Sice taky pracuju, ale snažím se rozpůlit,“ řekla Aha! se smíchem Iveta. „Co bych byla za mámu, kdybych dceři aspoň občas nepohlídala,“ dodává babička. S vnoučaty navíc zažívá krásné chvíle. „Třeba, když je Karel na obrazovce a Vojta říká pyšně – to je můj děda Karel Gott,“ popisuje Kolářová. Lucii ale momentálně v obchodě s módním oblečením pro celou rodinu na Václavském náměstí nenajdete. Už v pondělí odjela s rodinou na dovolenou. Dceru zajistil
Byl říjen roku 1986 a o devět měsíců později se narodila Lucie. Mistr se o jejím těhotenství dozvěděl až dva měsíce před porodem, tenkrát Iveta pracovala v pražském obchodním domě Bílá Labuť. To už měl Karel jinou známost, ale k matce své druhé dcery se zachoval velkoryse. Pořídil jí družstevní byt na Vinohradech a později jí vypomohl i finančně. Také s Ivetou udržuje Gott dobré vztahy.

Více o Karlu Gottovi si přečtěte ZDE!



Přečtěte si
-bello-
13. 7. 2016 • 22:50

Tahle má maturitu z učňáku a druhá má VŠ z University of nehet a ksicht Nemám nic proti učňákům, ale matura na gymplu je přece jen jiný kafe .Z těch keců se pominu.Maturu má dnes každej a někdo / jako její stepmatka / má i bakaláře

cukrenka
13. 7. 2016 • 12:08

Hlavně zachovat svoji image. To je na prvním místě, a k příspěvku dole: už tvůj nick napovídá "kdo jsi". Hulvátství má různé podoby.

jity
13. 7. 2016 • 11:20

kinki máte pravdu, ale právě proto , že vyrůstaly bez něj, tak k nim nemá vztah jaký by měl mít otec. Je to smutné, ale bohužel je to tak.

kinki
13. 7. 2016 • 11:07

Skoda, ze sa Gott tak nehlasi aj k svojim starsim dceram ako sa hlasi k tym co ma teraz. Uz len preto, ze vyrastali bez otca mal by im to vynahradit kym este zije. Tak za toto sa moze hanbit.

jity
13. 7. 2016 • 10:39

Ani Dominika a ani Lucie holt nezdědily po otci nadání. Tak holt budou žít podle toho co baví je a tak ji přejme hodně štěstí.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.