K čemu všemu téhle ženě pomáhají pijavice? To neuvěříte! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 28. března 2024

Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána

K čemu všemu téhle ženě pomáhají pijavice? To neuvěříte!

Alex Bogatyriova
Alex Bogatyriova (Foto ara)

Alex Bogatyriova zkusila při hubnutí netradiční metodu. Zhubla pomocí pijavic. Pak začala tyto krvemilovníky používat k ještě bizarnějším účelům.

Nejsme ve středověku. I dnes žijí lidé, kteří používají pijavice k léčebným účelům. Alex tvrdí, že díky nim zhubla neuvěřitelných 57 kilogramů! Místo toho, aby se poté pijavic zbavila, používá je dál. Zjistila totiž, že jsou skvělé afrodiziakum!

„Pijavice zlepšily můj milostný život. Zažívám díky nim mnohonásobné orgasmy. Je to úžasné!“ tvrdí žena. „Předtím jsem na sex tolik nebyla a nezažívala moc často orgasmus. Teď si užívám explozivní sex. Jsem úžasná v posteli a na noc s manželem se vždycky připravuji s pijavicemi,“ přiznává.

48letá matka dvou dětí si pijavice přikládá na děložní čípek, nebo je nechává sát krev přímo ve své puse! Připadá vám to nechutné? Podle Alex jde o zbytečné předsudky. „Myslím, že lidé se pijavic bojí, ale přitom jsou přírodní medicínou, když jsou plné, tak jednoduše odpadnou. Takže klíčem je zapamatovat si, kolik pijavic si dáváte na své tělo a ujistit se, že je máte všechny,“ říká propagátorka hirudologie (léčby pijavicemi, pozn. red.).

Léčebnou metodu využívá i řada jejích klientů včetně takzvané orgasmické terapie, kterou si vyzkoušela sama na sobě. „Pijavice mi daly novou životní lekci a nyní mám klienty po celém světě. Je to přírodní medicína a nad tabletami vítězí na plné čáře,“ dodává Alex.



Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.