Janžurka (75) o dietě: Jak jsem shodila 12 kilo! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Janžurka (75) o dietě: Jak jsem shodila 12 kilo!

Iva Janžurová nyní září v Národním divadle v roli anglické královny Alžběty II.
Iva Janžurová nyní září v Národním divadle v roli anglické královny Alžběty II. (Aha! – David Kundrát, Karel Kopáč, Martin Hykl, Facebook)

Iva Janžurová se rozhodla hubnout kvůli roli královny. A nyní je o dvanáct kilo lehčí. Způsob, jakým se jí to povedlo, vás překvapí!

Iva Janžurová momentálně září v roli královny Alžběty II. v Národním divadle. Role jí dala opravdu zabrat. Janžurová se rozhodla, že před premiérou musí kila dolů! „Vzhledem k tomu, že tam hraji královnu již jako pětadvacetiletou, řekla jsem si, že nemohu vystoupit s takovými oblinami, protože jsem viděla, jak byla štíhlá a krásná“ řekla se smíchem pro Sedmičku.

Svoje předsevzetí Iva poctivě dodržela. „A tak jsem na sobě půl roku pracovala, ne však pod drobnohledem odborníků. Prostě jsem méně jedla – ráno vajíčko a knäckenbrot,“ odhaluje tajemství své diety. „Vydržela jsem to, což dodnes nechápu, protože jsem se pokoušela zhubnout delší dobu, ale nešlo to. Teď šla kila dolů bez problémů. Asi moje tělo pochopilo, že ta role je tak významná, že si ji nemohu dovolit prošvihnout přebytečným tukem a dalo si říct,“ dodává Janžurová, které se navíc povedlo si váhu i udržet.



Přečtěte si
aveneta
3. 7. 2016 • 23:19

Taková normální vizáž přiměřená věku bez úprav a s tím se každá "celebrita" neumí smířit přirozeně stárnout a dělají ze sebe maškary viz. Bohdalová, Pilarová atd.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.