Smutný Petr Jančařík o pomoci pro syna: Bohužel to nevyšlo! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 28. března 2024

Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána

Smutný Petr Jančařík o pomoci pro syna: Bohužel to nevyšlo!

Petr Jančařík bužel synovi nemůže pomoci.
Petr Jančařík bužel synovi nemůže pomoci. (Fot: Martin Pekárek, TV Nova)

Moderátor Michal Jančařík (40) trpí polycystózou ledvin a čeká na jejich transplantaci. Šokovaný otec mu proto nabídl svoje ledviny. Setkal se ale s nepořízenou!

„To víte, že jsme to řešili. To byla první možnost. Bohužel to nevyšlo, já mám cukrovku a manželka taky nebyla vhodná," řekl Blesku Michalův otec Petr. „Já to byl zkusit dokonce dvakrát, ale nejde to," dodává. Vhodný dárce se nenašel ani mezi Michalovými přáteli. Nemocný moderátor tak musí čekat dál.

V šoku z jeho zdravotního stavu jsou i Michalovi kolegové. Jančaříkovi se totiž povedlo neuvěřitelné. Svou nemoc dokázal v práci utajit!

„Musím přiznat, že jsem o tom vůbec nevěděla, a myslím, že ani ostatní ne. Michal je totiž vždycky usměvavý a pořád má v práci dobrou náladu,“ řekla o něm Hana Mašlíková (34).

Téměř stejná slova jsme slyšeli i od Kristiny Kloubkové (39). „To je pro mě šok, vůbec jsem to nevěděla. Vždy když Michala potkám, tak je usměvavý a dobře naladěný. Každopádně mu moc držím palce, aby se uzdravil.“

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.