Když máma spala, znásilňoval její dceru! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Když máma spala, znásilňoval její dceru!

Martin S., obžalovaný ze znásilnění dcery své známé.
Martin S., obžalovaný ze znásilnění dcery své známé. (Foto Aha! – Jitka Pecharová)

Propuštění z basy na amnestii v roce 2013 si nevážil Martin S. (35) z Orlickoústecka. V domě kamarádky a jejího přítele, kde pak přebýval, údajně znásilňoval jejich dceru (8). Loni dívka našla odvahu a vše řekla.

Podle žaloby si muž večer nebo v noci v průběhu více než roku lehal k dívce do postele v pokoji, kde byli i její dva sourozenci. Osahával ji a nejméně šestkrát na ní vykonal anální styk. Aby mlčela, vyhrožoval, že ji odveze někam, kde ji matka nenajde.

U dívky se rozvinula posttraumatická stresová porucha. Muž vinu odmítl. Prý se jí jen jednou nevhodně dotkl. „Blbě jsem jí sáhl mezi nohy, když jsem ji utíral, protože se počůrala. Byl to zkrat,“ vypověděl u soudu, který ho může potrestat až 12 roky.

Přečtěte si
mekanik
14. 6. 2016 • 20:57

buh ví jak to je.to si toho za rok nikdo nevšiml???divný

dragon67
14. 6. 2016 • 15:53

To máš pravdu! Vždyť jí mohl natrhnout nebo dokonce roztrhnout anální otvor. Zavřít ho na samotku s deseti odsouzencema, ti by si s ním už poradili. Byl by rád že aspoň stojí.

bobou
14. 6. 2016 • 10:42

Jenomže to právě u nás v ČR nejde. Můžeme za to poděkovat velkému Václavovi I. a vlastně i tomu II. Kolik neštěstí a nešťastných ti dva stihli udělat, to se nedá již ani zjistit!!! Jedem z prvních kroků Havla po uvedení do funkce bylo zrušení trestu smrti. A proto to nyní u nás takto vypadá. Kriminálníci si z trestů nic nedělají, protože buď jsou rádi, že je chytí a oni jsi jdou za naše daně do vězení odpočinout. Další se ničeho nebojí a ani neštítí, protože moc dobře vědí, že se jim také nic nestane. Buď je policie ani nechytí, nebo je i odsoudí a soudy se táhnou díky různým odvoláním tak dlouho, že nakonec je trest promlčen. No a když se i práva občas dosáhlo, tak je Vencové na ty svoje amnestie stejně zase propustili. Honem se zrušila spousta vězení. A nyní již zase ta stávající nestačí, tak se budou zřizovat nová a zase to daňový poplatníci zaplatí ze svých daní, kterých je čím dál více a hlavně neúměrně rostou a věřte růst budou. Kde by jinak stát na všechny ty zlodějny bral peníze?

-bello-
14. 6. 2016 • 10:09

Nemyslím, že matky takto týraných dětí až tak o tom neví.To mi nikdo nikdy nevymluví !!!!!

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.