Nenechte se zmást...Tato dívka zabila 14 lidí! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Nenechte se zmást...Tato dívka zabila 14 lidí!

Yuri Patricia Sanchez nepůsobí jako nejnebezpečnější žena Kolumbie.
Yuri Patricia Sanchez nepůsobí jako nejnebezpečnější žena Kolumbie. (Foto ara)

Kraťoučké růžové tričko, odhalené břicho, přiléhavé džíny. Při pohledu na tuhle dívku by málokoho napadlo, že jde o nejnebezpečnější ženu Kolumbie. Yuri Patricia Sanchez (22) má přitom na svědomí nejméně 14 vražd!

Tamní policie šla po Yuri, která si vysloužila přezdívku Ďábelská žena, už dlouho. Obávaná nájemná vražedkyně pracovala pro drogový kartel Usaga Clan, jejím úkolem bylo odstranit každého, kdo jakkoliv zkomplikuje obchod s narkotiky.

Sanchez, jejímž velkým koníčkem prý byly pouliční bitky, je teď konečně za mřížemi. Obviněna byla i z vydírání, obchodu s drogami a ilegálního přechovávání zbraní.

Vyšetřovatelé zároveň věří, že z ní dostanou informace o tom, jak Usaga Clan postupoval v případech lichvářství a vydírání podnikatelů a farmářů. „Věříme, že pro nás bude mít cenu zlata,“ prohlásil policejní velitel Rodrigo Gonzalez Herrera.

7 mrtvých policistů

Sanchez má na svědomí minimálně čtrnáct úkladných vražd, přičemž sedm obětí byli policisté.

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.