Pekařku znásilnil kolega! Před aktem ji profackoval. | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Pekařku znásilnil kolega! Před aktem ji profackoval.

Muž dívku znásilnil v zázemí pekárny.
Muž dívku znásilnil v zázemí pekárny. (Foto: Profimedia.cz)

Byla první den v nové práci! Mladou pekařku, ani ne dvacetiletou, ale znásilnil její kolega (61). Přímo v pekárně! Předtím, protože mu nebyla po vůli, ji zfackoval.

Mladé děvče nastoupilo jako pekařka v areálu nákupního centra Albert v Plzni. Odpoledne ji tam napadl starší kolega. „Celou věc v současné době vyšetřuje policie, nemůžeme sdělovat detaily,“ řekla Aha! mluvčí společnosti Ahold, která pekárnu provozuje.

O útoku všichni v areálu vědí, nikdo o něm ale nechce příliš mluvit. „On tady pracoval delší dobu jako pekař, ale moc toho o něm nevím. Pak jim do pekárny nastoupila nová holka, taková hodná, bylo jí míň než dvacet, a on jí to udělal hned první den! Vím, že ji odlákal do umývárny, zatarasil dveře a vrhl se na ni. Ona samozřejmě odmítala a chtěla utéct, tak ji zfackoval a udělal jí to, ale snad ne do konce, snad mu prý během toho utekla,“ uvedla jedna z žen, která pracuje u jedné z firem v obchodním centru. Otřesnou událost, k níž došlo podle serveru krimi-plzen.cz již ve středu minulý týden, šetří policie. „Zahájili jsme trestní stíhání 61letého muže, který je obviněn ze spáchání zvlášť závažného zločinu znásilnění. Případem se samozřejmě dál intenzivně zabýváme a v případě, že bude muž za toto protiprávní jednání odsouzen, hrozí mu až desetiletý trest odnětí svobody,“ potvrdila mluvčí policie. Zlynčovali by ho
Podle kolegů se po události dívka několik dní bála přijít domů. Mnoho místních zaměstnanců přiznalo, že kdyby se zde násilník znovu ukázal, vyřídili by si to s ním osobně. „Pověsil bych ho za ko*le do průvanu,“ řekl jeden z kolegů.

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.