Policie o smrti krále piva: Zastřelil se na ulici! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 18. dubna 2024

Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav

Policie o smrti krále piva: Zastřelil se na ulici!

Pivní král skoncoval se životem v 58 letech.
Pivní král skoncoval se životem v 58 letech. (Reprofoto YouTube)

Sebevražda! Vladimír Černohorský (†58) alias pivní král z reklamy s fotbalistou Tomášem Řepkou (42) či herečkou Jitkou Čvančarovou (38) vzal v pátek třináctého do ruky pistoli a střelil se do hlavy. Stalo se to na jedné z pražských ulic!

„Vím, že měl legálně drženou pistoli a slyšel jsem, že ho našli s prostřelenou hlavou,“ prozradil deníku Aha! svědek z Votic na Benešovsku, odkud pivní král pocházel. „Pár dní před jeho smrtí jsem s ním mluvil a vypadal úplně normálně. Vůbec mě nenapadlo, že ho vidím naposledy,“ dodal kamarád, který ho znal od dětství.

Vladimír si vzal život v pátek 13. května. „Toho dne jsme řešili událost, kdy byla v brzkých ranních hodinách nalezena osoba bez známek života. Na místě se zjistilo, že příčinou úmrtí bylo střelné poranění hlavy,“ potvrdil Aha! policejní mluvčí Tomáš Hulan. „Cizí zavinění nebylo prokázáno,“ upřesnil. Konkrétní místo v Praze, kde k tomu došlo, ovšem neuvedl.

„Už jen zpráva o tom, že zemřel, mě zaskočila. Ale tohle je opravdu tragédie,“ okomentoval sebevraždu svého parťáka z reklamy na pivo Tomáš Štěpka.

Svědek: Zabily ho deprese!

K sebevraždě ho nejspíš dohnaly deprese. „Vláďa trpěl nějakým únavovým syndromem, na to měl i omezenou pracovní schopnost. A ta nemoc ho prý zachvátila takovým způsobem, že ho to dostalo do depresí,“ svěřil Aha! další z kamarádů pivního krále. „Jeho zdravotní stav by mohl souviset s tím, co udělal,“ shodují se lidé, kteří ho znali důvěrně. Psychice herce z reklam prý neprospělo ani to, že žil sám. „Po rozvodu se nestýkal s exmanželkou ani s dětmi. Měl jenom nás,“ tvrdí Vladimírovi kamarádi.



Přečtěte si
-bello-
27. 5. 2016 • 00:24

V tom případě je/byl pivní král pěkné hovado .Nechtěl zasvinit dědicům svůj kvartýr , tak to hodil na metaře. Kdyby měl až takovou depku, ani na tu ulici by ani nedolezl !

ararat
26. 5. 2016 • 09:48

Markéto důchodkyně 58*&amplituda 26. 05. 2016 09:34 * Ano do Bohnic šla tato zpráva jako první,a proč jsi o tom tady nic neřekla,když už tady umíš sprostě a hnusně psát. bábo z Bohnic....

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.