Smrt těhotné postavy Kamily Kikinčukové: Podfoukli ji! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Smrt těhotné postavy Kamily Kikinčukové: Podfoukli ji!

Kamila Kikinčuková měl zůstat v seriálu déle...
Kamila Kikinčuková měl zůstat v seriálu déle... (tvnova)

Předčasný konec! Kamila Kikinčuková (27) se už tvůrcům seriálové Ordinace nehodila do krámu, tak její postavu sestřičky Stely Seifertové prostě nechali zemřít po autonehodě, i když byla těhotná. Herečka přitom počítala s tím, že na obrazovce bude ještě minimálně další rok a půl!

Před necelými dvěma roky se totiž upsala nejsledovanějšímu nováckému seriálu na tři roky! „Dali mi smlouvu do roku 2017,“ potvrdila deníku Aha! dcera Pavla Kikinčuka (56), který na rozdíl od ní v Ordinaci zůstává. „Můj seriálový partner Braňo Holiček mi ale říkal, ať moc nejásám, že autoři mají nějaké dějové linky a já můžu kdykoli zemřít, nebo odejít,“ svěřila se Kamila, pro kterou byl seriál největším zdrojem příjmů. Jako divadelní herečka si nemůže moc vyskakovat.


„Když jsem se dozvěděla, že Stela zemře, byla jsem z toho hotová. Ale dělat nic nemůžu, tak to prostě je,“ dodala Kikinčuková s tím, že doufá, že by se na ni mohlo usmát štěstí v podobě nabídky na jinou seriálovou roli.

Velký rozhovor s Kamilou Kikinčukovou čtěte v sobotním Aha!

Dělala problémy... Zlomila si třeba nos!

Proč se Kamila a její Stela tvůrcům Ordinace znelíbila? Úplně bezproblémová herečka nebyla. Jednou se dokonce kvůli ní zapotily maskérky. „Loni v listopadu při teroristických útocích na Paříž jsem špatně spala. Umřel mi i blízký rodinný příslušník a tak vůbec to bylo období na prd. Spadla jsem uprostřed noci z postele a zlomila si nos,“ vzpomíná herečka s tím, že se to pak musela zamaskovat a kamera ji mohla točit jen z určitého úhlu.

 




Přečtěte si
defakto
11. 5. 2016 • 23:02

... a co má bejt ? ... není zas taková hvězda , aby si diktovala dokdy bude v seriálu , at je ráda že se tam mohla mihnout !

rozara
11. 5. 2016 • 15:24

Mně se líbila, je dobrá herečka. Škoda, že v seriálu skončila Bude líp, jistě najde vhodné role, kdekoliv...

svatadala
11. 5. 2016 • 14:23

Opravdu škoda, že tak skvělou, milou a líbeznou slečnu Kikinčukovou ze seriálu vyškrtli. I když by bylo bývalo lepší kdyby odešel ten hajzl, její manžel v seriálu. Jinak je ale jako herec pan B. Holiček prima herec. Zahrát takového zmetka byla tedy role náročná. Protivnej je hlavně Zounar, jak herec i jako postava v seriálu.

ellenic
11. 5. 2016 • 10:33

Doufám, že dějová linka pomůže odhalit konečně, jaké podvody Zajíc dělal a kdo vlastně může za smrt Stely. Maminu nechají autoři zemřít a podlého člověka nechají žít .

hadaja
11. 5. 2016 • 10:22

Nesleduji to,tak nechci kritizovat ale něco jsem zahlídla,slečna je taková trochu unylá

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.