Zhrzený žárlivec potrestal manželku: 10 smrtelných ran za nevěru! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Zhrzený žárlivec potrestal manželku: 10 smrtelných ran za nevěru!

Aleš Č. ubodal ve zlosti manželku Marii.
Aleš Č. ubodal ve zlosti manželku Marii. (Foto Aha! – Karel Janeček)

Dlouhých 26 let spolu žili manželé Marie (†48) a Aleš Č. (51) z Kopřivnice. Idyla skončila ve chvíli, kdy do pohodového svazku vstoupil muž číslo 2. Manžel představu o možném rozpadu vztahu neunesl a partnerce zasadil 10 ran kuchyňským nožem. Nyní u soudu, kde mu hrozí až 18 let kriminálu za vraždu, pláče.

Marie a Aleš Č. byli oba učitelé. Vychovali dcerku Markétu, jejich soužití se dalo nazvat pohodovým životem. Než si však loni našla Marie milence. „Já jsem si pokládal otázku, proč mi byla Maruška takovýmto způsobem nevěrná,“ popisoval včera žárlivec.

Smutné bylo pro Aleše zjištění, že milence osobně zná. „Šel jsem ji jednou hledat. Ve tmě jsem uviděl, jak se drží za ruku s rodinným přítelem Milanem G., a byl jsem v šoku,“ uvedl. Se zážitkem se nikomu nesvěřil. „Dusil jsem to v sobě, cítil stud. Byl jsem jako tlakový hrnec, který nepouští páru,“ plakal učitel základní školy.


Ženu chtěl mít jen pro sebe a naplánoval loni v létě rodinnou dovolenou u dcery Markéty, aby se s manželkou opět sblížil. Hned po návratu však Marie zamířila za milencem. Blížila se půlnoc 27. září, když se Marie vrátila. To už měl manžel vypity čtyři plechovky piva. Začala hádka, při níž popadl do ruky 30 cm dlouhý nůž a začal partnerku bodat. Zasáhl ji celkem 10krát, krev byla v bytě, na chodbě, dveřích...

Z posledních sil stačila ještě Marie seběhnout ze sedmého patra dolů před dům, tam na trávníku vykrvácela. Manžel ji po celou dobu pronásledoval. Poté bodl do břicha i sám sebe. Pokus o sebevraždu se mu ale podařilo přežít.

Uplakaný vrah: Maruška mi strašně chybí
Učitel Aleš Č. včera celé soudní líčení proplakal. Kál se a litoval, co že to udělal. „Nevím, proč jsem vzal do ruky nůž. Nedokážu vysvětlit, že jsem se neovládl a způsobil tu strašnou tragédii,“ tekly z očí slzy proudem vrahovi manželky. „Ona mi moje Maruška strašně chybí,“ dodal.

Přečtěte si
-bello-
10. 5. 2016 • 23:23

Maruška byla světice, já bych mu zahnula rok po svatbě , takovýmu

stekajicikocka
10. 5. 2016 • 16:27

Učitelé jsou stejný typ lidí, jako býval. Studenti se protěžují různě. Jednou studují děti dělňasů, nyní zase ze zbohatlických rodin.Ale v podstatě člověk je stejný a vždy jse společnost dělí na : ovce, ovčáky a vlky.

hejhej
10. 5. 2016 • 12:55

Učitel a neumí se ovládat ?????

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.