Pes živořil ve špinavé garáži! Majitel chtěl, aby chcípnul... | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 16. dubna 2024

Svátek slaví Irena, zítra Rudolf

Pes živořil ve špinavé garáži! Majitel chtěl, aby chcípnul...

Black se těší na nového pána.
Black se těší na nového pána. (Foto Aha! – Vlaďka Hradská, Rafael o.p.s.)

Smrt ve špinavé garáži měla čekat hladového a dehydrovaného psa Blacka (1,5). Držel ho tam majitel, kterému se velký hafan omrzel a byl mu na obtíž. Zoufalé vytí zaslechla sociální pracovnice, které byla v rodině na šetření.

„Byla v rodině v Jeseníku na severní Moravě na kontrole a psa slyšela. Donutila majitele otevřít garáž. Když uviděla podvyživené zvíře ve špinavém kutlochu, ihned volala policii a spolek na ochranu zvířat. Zachránila mu život. Majitel se jí přiznal, že chce, aby pes chcípl,“ popsala Iva Volková z azylu pro týrané psy Rafael z Hamru na Českobudějovicku, která se nyní o Blacka stará.


Temperamentní pes potřebuje zkušeného páníčka, který by mu věnoval čas a pořádně ho zaměstnal. Je velmi aktivní a pracovitý. „Je ještě ve věku, kdy se může hodně naučit. Ale utíká mu čas. Strašně ráda bych mu našla novou rodinu. Někoho, kdo ho bude mít rád. Odměnou mu bude výborný hlídač a parťák,“ uvedla Iva Volková. Podle jejích slov je Black vhodný do zahrady, statku či domu s výběhem.



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.