Pawlowská vytáhla do boje aneb obhajoba slavného kolegy! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Pawlowská vytáhla do boje aneb obhajoba slavného kolegy!

Halina Pawlowská se zastala svého kolegy, který byl nařknut ze špatného chování.
Halina Pawlowská se zastala svého kolegy, který byl nařknut ze špatného chování. (Foto FTV Prima, ara)

Spisovatelka a herečka Halina Pawlowská (61) se nezdá a zastala se svého hereckého kolegy, kterého prý všichni považují za arogantního vejtahu!

Moderátorka Halina se zastala Miroslava Donutila (65), kterého zavrhlo hned několik organizátorů pro jeho arogantní a nepříjemné jednání. Ona se však s nimi samotnými také potkala a s Miroslavem souhlasí.

„Oni třeba řekli: „Minule tady byl pan Donutil a ten byl takový protivný…“ A teď říkali, v čem byl protivný. Když jsem já skončila své představení, dvakrát se mi stalo, že jsem šla za nimi a řekla: „Víte, že se divím, že vás ten Donutil nezabil?  Protože tady fakt nefungovaly mikrofony, fakt to světlo bylo příšerné a na tom jevišti byl takový průvan, že jsem měla pocit, že mě rovnou odvezou na nosítkách na nějakou nefrologii s ledvinama,“svěřila se Halina časopisu Sedmička. 



Přečtěte si
ararat
18. 4. 2016 • 16:21

териыаки э пизда

ararat
18. 4. 2016 • 16:18

to je ten tvůj билет ty negramoto a co ta čeština,máš tam plno hrubek ty опице хлупатя

-bello-
17. 4. 2016 • 11:36

st.rec jasně s tou Sněhurkou to přehnal.Ale jak to souvisí s tím, že pořadatel nezajistil věci, jak má?

-bello-
17. 4. 2016 • 11:34

O Donutilovi je znnámé, že je škudla, jestli je vejtaha nevím, ale souhlasím s Pawlowskou.Když ny tam stál jedinej diskutér tady z AHA a nefungovaly věci a táhlo mu hodinu na hlavu a záda, pak by byl nastra.tý taky!!!!!!!!!!!! Když vám v práci nefungují věci tak, jak mají díky nějakýmu lemplovi , který měl v popisu práce je zajistit, co uděláte ? Ale holt , když je to Donutil, tak se nesmí ozvat, jinak ho ulice vezme za idiota. Tohle fakt nechápu.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.