Vzpoura proti králi dechovek: Vydírání na TV Šlágr prý už bylo dost! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Vzpoura proti králi dechovek: Vydírání na TV Šlágr prý už bylo dost!

Karel Peterka
Karel Peterka (Foto: Profimedia.cz, Karel Kopáč)

Nepěkná kritika se snáší na hlavu šéfa a majitele TV Šlágr Karla Peterky (65). Ze slov umělců, které můžeme na oblíbené televizní stanici vídat, budete jistě překvapeni…

Honoráře za vystoupení v jeho televizi jsou symbolické nebo žádné. Hudebníci zde účinkují, protože si potřebují dělat reklamu a do jiné televize by se nedostali. „My jsme vystupovali úplně zadarmo. Tam nikdo nedostával nic, respektive nevím o tom, že by Peterka někomu něco platil,“ prozradil Sedmičce frontman skupiny Naživo.

Podobnou zkušenost má i kapela Mistříňanka, ta se také honoráře nedočkala. „Akorát jsem mu účtoval jízdné tři koruny za kilometr, víc nechtěl dát. Pikantní na tom všem je, že ačkoli jsme už dávno přešli na TV Barrandov, tak nás neustále hraje dál na Šlágru, aby to vypadalo, že jsme pořád u nich,“ svěřil s úsměvem kapelník.

Způsob Peterkova podnikání se nelíbí ani Václavu Ševčíkovi ze slavného dua Eva a Vašek. „Styděl bych se před sebou a hlavně před svými zákazníky, kterým on prodává v různých obalech stále jedno a to samé,“ uvedl Vašek s tím, že se mu nelíbí ani výzvy divákům, aby posílali peníze, jinak že bude kanál Šlágr vypnut. „Na mě to působí jako akce šmejd,“ sdělil svůj názor na tyto výzvy i šéf Mistříňanky.



Přečtěte si
arne127
10. 9. 2017 • 15:53

Vy co nadáváte na Šlagr jste obyčejný chudáci.Vždyť se na něj nemusíte dívat přepněte si na nějakou anglickou uřvanou hudbu které stejně nerozumíte vy paka.Máte 2 stanice Óčka a paktu přiblblou stanici Rebel.A to jestli zpívají zadarmo je to jejich věc a ne vy ubožáci vaše.Pravda je že Rytmus ani Kysucký prameň nemusím neboť to není hudba.U rytmusu čekám když ta jeho hnusná bába na něj konečně vleze a Prameňa zase ty jejich uslyntaný kostelní žvásty to je hnus

francik
24. 2. 2017 • 21:28

Miluji TV Šlágr a Peterku.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.