Borhyové (37) expartner Hrdlička (27): Exkluzivní foto s prachatou milenkou! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Borhyové (37) expartner Hrdlička (27): Exkluzivní foto s prachatou milenkou!

Michal Hrdlička si našel náhradu za Lucii Borhyovou.
Michal Hrdlička si našel náhradu za Lucii Borhyovou. (Foto: Ivan Štefko, Martin Hykl, TV Nova)

Už po rozchodu tvrdila Lucie Borhyová, že neví, s kým to vlastně žila. A výběrem nové partnerky ji v tom Michal Hrdlička jistě utvrdil. Nový vztah se sportovní moderátor TV Nova snaží tutlat, ale evidentně se to nedaří.

Pohled na Hrdličkovu novou lásku musí Lucii Borhyovou pořádně bolet. Jeho nová přítelkyně je totiž nejen krásná, úspěšná a mladá, ale i velmi bohatá. Sporťák totiž randí s tenistkou Karolínou Plíškovou (24). O jejich vztahu se šušká už od konce loňského roku, tehdy ale jejich kamarádi nedávali vztahu velké naděje.

„Každé ráno zhruba kolem desáté společně přijedou, Karolína vystoupí a jde pryč. Michal se pro ni vrací kolem druhé hodiny a jedou společně pryč. Nejspíš spolu už i bydlí,“ prozradil Blesku zdroj ze sportovního areálu u Vltavy. Protože oba zatím o jejich vztahu mlčí a dělají vše možné proto, aby je nikdo nespatřil spolu, vozí Hrdlička svou milou na trénink do areálu tenisové Sparty tajně. Raději ani nevystoupí z auta a zůstává skryt za tmavými skly jeho luxusního BMW. I přes jejich snahu však na veřejnost prosákla i informace, že jejich hnízdečko lásky se nachází v pražských Letňanech.

 



Přečtěte si
-bello-
13. 4. 2016 • 08:59

Na té fotce mu to sluší, metrosexuál , to se mi líbí

mandat
11. 4. 2016 • 22:19

Je to mlady kluk, ketry chce svoji zabavu.Blba stara baba ,ktera ma uz dite se rozhodla mit dalsi dite a sand si myslela, ze ho uvrta.Dobre ji tak.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.