Souboj dekoltů: Vyhrály »maminy«! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Souboj dekoltů: Vyhrály »maminy«!

Iva Kubelková
Iva Kubelková (Foto Aha! – Martin Hykl, David Kundrát, herminapress.cz)

Na sobotní finálový večer České Miss 2016 v Obecním domě se pozvané dámy řádně vyfikly. Nouze nebyla o dlouhé rozparky odhalující ladné nožky nebo nahá záda dráždící fantazii. Jako vždy se ale rozpoutala válka o nejžhavější dekolt. Čím hlubší výstřih, tím větší šance na vítězství. Kdo by vyhrál pomyslnou soutěž o nejhezčí prsa? Posuďte sami...

Česká vicemiss 2009 Tereza Budková (25) - Umělé balony

Před čtyřmi měsíci si nechala u plastického chirurga zvětšit prsa a vyplatilo se! Modelce se do očí nikdo ani nepodíval.

Tereza Budková
Finalistka České Miss 2011 Andrea Kabická (26) - Snaha byla

Snažila se, ale vedle své kolegyně Budkové by byl sebehlubší výstřih marný. Po sobotním večeru zvažuje kráska operaci.

Andrea Kabická
První vicemiss roku 1996 Iva Kubelková (38) - Přírodní čtyřky

Jednoznačná královna sexy dekoltů. Moderátorka své přírodní čtyřky dokáže prodat. V šatech Jarmily Sedláčkové by nikdo ani neřekl, že je Iva maminkou dvou dětí!

Iva Kubelková
Česká Miss 2007 Lucie Hadašová (29) - Kojící matka

Roční dcerka Vanesska si stále žádá po mamince mléko, tudíž se bývalá misska a maminka dvou dětí pyšní opravdu velkým poprsím, které díky kojení může nyní vystavovat.

Lucie Hadašová
Česká Miss Earth 2015 Karolína Mališová (19) - Zhubla a ztratila 

Loňská finalistka České Miss se pyšnila postavou »krev a mlíko«. Jenže kráska začala hodně cvičit, zhubla 6 kilo a vnady se v tu ránu zmenšily...

Karolína Mališová
Módní návrhářka Blanka Matragi (63) - Nejstarší prsa

Přestože přesáhla šedesátku, tak se těch nejodvážnějších kreací návrhářka nebojí a hrdě ve svých modelech vystavuje chirurgicky upravený hrudník.

Blanka Matragi
Majitelka České Miss Marcela Krplová (45) - Tichá odvaha

Jakožto majitelka těch nejkrásnějších dívek Česka se nenechala Krplová zahanbit a na finálový večer zvolila model vhodný pro dvacetileté dívky.

Marcela Krpalová



Přečtěte si
ararat
9. 4. 2016 • 16:49

Čus hysterko Markéto,to je co,oni můžou a ty nemáš co ukázat co?Jo to víš svět patří úspěšným a krásným lidem a tobě zůstalo AHA a emoce z Matějský pouti Tak hysterko piš piš ty svoje h.o.v.a.d.i.n.k.y

stekajicikocka
4. 4. 2016 • 11:54

Dnes hodnotit "krásu", je ztráta času, protože jde vždy více méně o podvod a znáslinění přirozenosti. Někdy i totálně změněné obličeje a zvětšená prsa jsou výsměchem, ale někteří muži chtějí být klamáni.Tyto soutěže by se měly již zrušit, stejně jako Slavík, Jsou ovlivňované penězi, z více důvodů jsou nedůvěryhodné , nemají žádný smysl. Prro skupiny znamenají finanční zisk a výhody , jinak trapné předvádění dívky byl upozorněny, že mají předvádět zadečky/ Kam je možné ještě níže srazit mladé?

-bello-
4. 4. 2016 • 10:32

A ty matky tam šly za účelem kojit ? Jen blbky nosí dekolty po pupík do společnosti.A to blbky z té nové podnikatelsko-buranské polistopadové třídy.Na společenské události se prsa nevynášejí . Ta se vynášejí do bordelu . .A protože většina z jmenovaných má za sebou lehce zlatokopecky bordelovou minulost a ulovily rovněž lehce buranské partnery, jejich " společenské" události jsou jako jedna velká swingers party. .Všichni ví, že dámy ukazují ve výstřihách " potěmkinovy vesnice ", protože když se svlíknou, prsa mají zjizvená implantáty a " přírodní " Kubelková obrovskými striemi. Kadeřník prokázal Kubelkové obrovskou službu, není vidět tolik ta její visutá š***tá brada -D

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.