Česká Miss World 2016 Natálie Kotková: Rozbila korunku! Za 250 tisíc korun! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Česká Miss World 2016 Natálie Kotková: Rozbila korunku! Za 250 tisíc korun!

Natálka si korunku neužila ani minutu.
Natálka si korunku neužila ani minutu. (Foto Aha! – Martin Hykl, David Kundrát)

Získala druhé místo! Natálie Kotková (22) si diamantovou korunku téměř neužila, protože hned po korunovaci jí klenot z hlavy spadl a rozbil se!

Korunka jí špatně držela na hlavě. Stačila vteřina a byla na zemi. Kotková měla slzy v očích, když ji moderátor Leoš Mareš (39) se slovy »střepy přinášejí štěstí« sbíral ze země ve dvou kusech. Svou novou chloubu musela modelka držet v ruce místo toho, aby ji pyšně nesla na učesané hlavě. Defekt organizátoři ale okamžitě vyřešili a první vicemiss si ji mohla opět hrdě nasadit na hlavu.

Majitelka Lucy diamonds Lucie Komorousová: Opravíme ji za pár tisíc!

Proč korunka nedržela na hlavě?

„Korunka je poprvé vyrobena z pravého stříbra, váží 450 gramu. To čelo je tedy velice těžké, proto se musí nosit opravdu opatrně. Dívka by sebou neměla šít nebo se předklánět.“

Tady ale spadla. Jak se taková situace řeší?

„Nebudeme ji vyrábět znovu. Sama jste viděla, rozbila se celá, ale praskla pouze obruč a korunka bude jako nová.“

Kolik oprava bude stát?

„Nebude finančně náročná. V řádech pár tisíc korun.“



Přečtěte si
elzbet1
9. 4. 2016 • 01:37

Alexa-lexa- plný souhlas,vypadají jako by měly na hlavě Chrám sv.Víta. Také nechápu,proč musí mít takové "papachy". Kdyby raději ty peníze věnovaly nemocným dětem,ať nemusíme kupovat pití v petkách,fujtajblových, a sbírat víčka.Nechápu k čemu je to vůbec celé dobré,kdyby alespoň ten pořad za něco stál.Ale nadruhou stranu jsem se u toho hezky vyspala.

ararat
5. 4. 2016 • 08:31

zase nick pod vedením naší Markéty otisky jsou jasné.

alexa-lexa
4. 4. 2016 • 09:46

Já vůbec nechápu, kdo takový paskvil dokázal vůbec navrhnout??? Pokud někdo tvrdí, že se sebou holka nesmí "šít",aby jí ta odpornost z hlavy nespadla,tak je to u mě vůl(omlouvám se za sprostá slova),jak jí něco tak hroznýho může na té hlavě držet??? To navrhoval snad blbec,který v životě neviděl lidskou hlavu!! Navíc, ty holky neměli skoro možnost si ty hrůzy na hlavě přidržet, protože měli plné ruce!!! Vyhlášení Miss je u mě ubohost,už je proto,že vítězky dostanou nějaké ceny a ti sponzoři jim to nacpou do rukou,proč tam není u nich nějaká hosteska,aby jim ty ceny odebírala???PROSTĚ TRAPÁRNA!! A ty korunky,no to je DĚS!!! A prosím ty co by mi chtěli napsat,že jim snad něco závidím,tak jste na omylu,jen píši svůj názor,tak všem přeji krásný den.

vochomurka
4. 4. 2016 • 08:59

Sama jste viděla, rozbila se celá, ale praskla pouze obruč a korunka bude jako nová.“

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.