Sebevražda turecké modelky (†20): Než aby ji znásilnili, vrhla se nahá z okna! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Sebevražda turecké modelky (†20): Než aby ji znásilnili, vrhla se nahá z okna!

Krásná Gulay byla úspěšnou modelkou.
Krásná Gulay byla úspěšnou modelkou. (Foto Profimedia.cz)

Byla mladá, krásná a před sebou měla dobře našlápnutou kariéru modelky. Život Turkyně Gulay Bursali (†20) ale ukončila sebevražda. Než aby se nechala hromadně znásilnit, zabila se skokem z okna!

Gulay si s přítelem Enginem O. vyrazila na víkend do Istanbulu, kde si od realitního agenta pronajali prázdný byt. Výlet začal slibně, večer si s přáteli dali pár drinků v baru, pobavili se... Když ale došli do bytu, čekalo je tam překvapení – realitní agent i s kamarádem!

Nahá visela z okna

Engina zmlátili, vzali mu telefon a zamkli ho v pokoji. Pak se vrhli na dívku, kterou vysvlékli a chtěli ji znásilnit. Jí se ale podařilo dostat k oknu. „Visela tam nahá a křičela, že jestli ji budou zkoušet tahat zpátky do bytu, vyskočí. Pořád volala o pomoc,“ popsal svědek. „Zavolal jsem policii, než jsem s ní ale stačil domluvit, viděl jsem, že se vrhla k zemi.“ Místo znásilnění si tak Gulay zvolila raději smrt. Realitního agenta i jeho přítele teď hledá policie.

Přečtěte si
-bello-
4. 4. 2016 • 00:09

Holka se chtěla zachránit a pak se neudržela.Kdo asi tak vydrží viset z okna a držet se jen parapetu . Byla to jistě muslimka, takže v případě znásilnění šaria nikdy nehledá násilníka muže, ale zabíjí se znásilněná žena, nebo ji aspoň v některých zemích bičují. V podstatě neměla na vybranou, bůh ví jak by to dopadlo.Takhle je hledá policie proto, že způsobili smrt.

drobenakulata
3. 4. 2016 • 12:57

ja bych se nechala dobrovolne opichat do zadecka

egyptanka
3. 4. 2016 • 07:21

Chudák holka. Pro mě hrdinka.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.