Kruté vzpomínky Kubišové (73): Po potratu mě zachránil Gott! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Kruté vzpomínky Kubišové (73): Po potratu mě zachránil Gott!

S Karlem Gottem v roce 1967 na předávání Slavíků.
S Karlem Gottem v roce 1967 na předávání Slavíků. (Foto: ČTK, herminapress.cz, ara)

S režisérem Janem Němcem , který zemřel v pátek, čekala miminko! Marta Kubišová (73) ale v roce 1971 kvůli problémům s manželem, který holdoval alkoholu a terorizoval ji (Aha! informovalo), potratila. V nejhorších chvílích jí velmi pomohl Karel Gott (76).

O miminko zpěvačka přišla až v osmém měsíci těhotenství a celý týden nosila holčičku v sobě. Teprve pak jí lékaři mrtvé tělíčko z těla vyoperovali. Komplikovaný a krutý potrat byl i příčinou jejích dvou klinických smrtí. „Když se po Praze rozneslo, že jsem měla dvě klinické smrti, tak za mnou do porodnice přišel Karel Gott. Přinesl mi vysokánskou bonboniéru a dal mi ji na stolek vedle postele. Všichni v porodnici hned věděli, že za mnou byl Kája! Kdykoliv jsem pak nějaké sestřičce nabídla bonbon, tak každá řekla, že si nesmí vzít, když mi to přinesl sám Karel Gott. Hrozně mi tím tehdy pomohl. On byl vlastně velice statečnej,“ prozradila Kubišová a narážela tím na fakt, že v té době už byla zakázanou zpěvačkou a pro Gotta mohl kontakt s ní znamenat problémy pro jeho kariéru.


Zpěvačka se s Němcem rozvedla v roce 1972. O dva roky později se provdala opět za režiséra – Jana Moravce (73), se kterým má vytouženou dceru Kateřinu (36).

Zpěvačka: Odpustila jsem mu!
Střílel po ní, hrozil jí sekerou... Marta Kubišová si s Janem Němcem užila své. Nakonec mu ale odpustila! „Věděla jsem, že byl nemocný! Je mi to moc líto. Povedlo se nám setkat se před časem na mém koncertu S nebývalou ochotou,“ řekla včera deníku Aha! Kubišová. „Po jeho návratu z emigrace jsem mu vše odpustila,“ dodala zpěvačka



Přečtěte si
ararat
26. 3. 2016 • 20:01

odpudivá tlustokožko,blázny se nepouštějí do zahraničí ,jsi nebezpečná sobě ale i ostatním...

ararat
26. 3. 2016 • 19:31

milá gurke,to už naštěstí nezažijeme

-bello-
22. 3. 2016 • 01:06

gurke není to marný nápad. Dyť i Kubišová vítala socialismus s lidskou tváří. Byly by socialistické hranice, klidně RVHP i Varšavská smlouvu.Potravinové srajdy co si dovolí sem Západ cpát mě + ty polské by se zase začaly tvrdě českými normami hlídat, , NATO nás před Merklovou neochrání , leda tak Benešovy dekrety.Že můžem cestovat je iluze, protože na Západ od nás je to samej muslim a na Východ nemusím.Střední východ se rozhodl, že nás zničí, tak tam se bojím. Tak co s tím ?:

-bello-
22. 3. 2016 • 00:28

amp tak prrrr amplitudo ! Staromák je zamluvenej . Na sv. Václava má Kubišová flek vedle Husa a dává: " Přichází i mezi nás, i mezi námi jsou, na první pohled je nepoznáš, když po ulici jdou zazvoní, když příjde čas ... a muzeín je svolá : Ring-o-ding Ring-o-ding óóó Ring-o-ding

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.