Vlčí masakr: O úplňku roztrhali 65 ovcí a koz! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Vlčí masakr: O úplňku roztrhali 65 ovcí a koz!

Výsledek vlčího běsnění.
Výsledek vlčího běsnění. (Foto: ara)

V Sasku, asi 35 kilometrů od hranic s Českem, se odehrál největší masakr za posledních více než 100 let! Vlci tam roztrhali 65 ovcí a koz! Po krvi prý lačnili kvůli pondělnímu úplňku, který z nich udělal vraždící bestii!

Obyvatelům města Königsbrück se naskytl hrůzostrašný pohled, když mrtvá zvířata objevili. Vlci totiž rozcupovali rovnou celé stádo! „Tohle jsme za celý život ještě neviděli,“ kroutili nevěřícně hlavou.

„Vliv úplňku mnohonásobně zvyšuje krvežíznivost vlků. Tu noc byl navíc Mars ve Štíru, což nahrává násilí a brutalitě,“ říká německý astrolog Michael Allgeier (57). „Tyto hrozivé konstalace se v minulosti objevovaly vždy, když došlo k nějakému útoku vlků nebo když byla ve starých mýtech hlášena napadení vlkodlaky,“ říká.

„U vlků se s tím prostě musí počítat, dělají to, co jim diktuje příroda,“ tvrdí Ulrich Wotschikowsky (75), který se životem vlků zabývá. „Myslím, že za masakrem stojí dva až tři vlci,“ uzavřel.

Výsledek vlčího běsnění.

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.