V kapse mu bouchla e-cigareta. Teď ho čeká transplantace! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 18. dubna 2024

Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav

V kapse mu bouchla e-cigareta. Teď ho čeká transplantace!

Cigareta Walkerovi spálila kůži na stehně.
Cigareta Walkerovi spálila kůži na stehně. (Foto: Profimedia.cz)

Že je eletronická cigareta pro zdraví méně škodlivá než obyčejná? To vyprávějte Danu Walkerovi (20)! Britskému mladíkovi explodovala e-cigareta v kapse a skončil s těžkými poraněními v nemocnici.

Dan Walker byl zrovna v obchodním domě, když mu baterie eletronické cigarety explodovala v kapse kalhot. „Myslel jsem, že jde o teroristický útok. Že někdo odpálil v obchodním domě bombu. Bál jsem se o život, bolest jsem nejprve vůbec necítil, asi jsem byl v šoku. Pak jsem se podíval dolů a zjistil jsem, že mi hoří kalhoty. Tak hrozivý pocit bych nikomu nepřál prožít,“ uvedl Walker na nemocničním lůžku.  Lékaři Nemocnice královny Alžběty v Birminghamu potvrdili, že Dan utrpěl závažné popáleniny druhého a třetího stupně. Poškozenou kůži na stehně už nezachrání, budou ji muset nahradit. Pacient prý může být rád, že neměl na sobě tepláky nebo džíny. V takovém případě mohl přijít o celou nohu. Dan měl rovněž štěstí, že plameny nedosáhly na jeho pohlavní orgány.  

Cigareta Walkerovi spálila kůži na stehně.

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.