Chudák Halina Pawlowská (60): Nadváha si začala vybírat svou daň… | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Chudák Halina Pawlowská (60): Nadváha si začala vybírat svou daň…

Halina Pawlowská přiznala zdravotní potíže způsobené nadváhou.
Halina Pawlowská přiznala zdravotní potíže způsobené nadváhou. (Foto: Karel Kopáč)

Problémy s nadváhou má Halina Pawlowská už dlouho. Přibývající kila a léta se však pomalu ale jistě začínají podepisovat na jejím zdravotním stavu.

Moderátorka a spisovatelka totiž nevydrží stát. „Vždycky netrpělivě čekám, až si sednu. Je to moje nejpřirozenější poloha,“ přiznala Pawlowská a vysvětlila, že dlouhé stání ji fyzicky bolí.

Své si moderátorka vytrpěla například při natáčení pořadu U Haliny v kuchyni. „Vydržela stát vždycky jen pár minut, pak si potřebovala odpočinout,“ postěžoval si týdeníku Sedmička jeden ze členů televizního štábu s tím, že natáčení se kvůli jejím pauzám mnohokrát protáhlo až dlouho do noci.

 



Přečtěte si
eva666
28. 6. 2016 • 13:15

Lidičky, co píšou, že za nadváhu nemůže jídlo, jsou asi sami metráčci. Mám kámošku, co to tvrdí taky a k snídani spucuje 5 rohlíků jako nic. Jí začínám být taky pěkné tůčko, ale mám to z jídla a lenošení ne gauči... Takže je to moje vina!!! dispozice nemám, moji rodiče byli štíhlí a já žeru...takže předpokládám, že u Haliny je to podobné. Ale mám ji moc ráda.

ararat
21. 2. 2016 • 08:39

Marfušo, no já tě nemusela nikde vyhledávat mi stačilo přečíst tvůj nick "beladona" a přečíst si jak píšeš protože to funguje jako otisk prstů. Jestli je tady někdo zuřívý a hloupý tak jsi to hlavně TY.Jsi docela naivní,když si myslíš,že se schováš za jiné nicky a nebo za mužské, Podceňuješ druhé,myslící,že TĚ nikdo nepozná. Jestli na lidi reaguji tak jak reaguji je to o názoru,ale trochu běž do sebe a zamysli se nad sebou jak TY působíš na lidi a poslední dobou to lichotivé není,a pak se přihlásíš pod jiným nickem a umíš se i pochválit a to je síchza jako hrom a už to konečně přiznej že jsi psychiatrická pacientka.Jsi sprostá a vulgární,jsi babička a tudíž gerontka a druhým se vysmívá,jsi obézní a druhým se vysmíváš..to není normální. Neznáš mě nikdy jsi mě neviděla a falešné odkazuješ na jinou ararat na seznámit.cz a ty to dobře víš,páč já tam už nejsem 2 roky děvenko. Opakovaný vtip není vtipem kápišto. Je dobře že jsi se vyčerpala,nemáš žrádlo že,nic o mě nevíš.hahahahaha

-bello-
21. 2. 2016 • 00:09

ararat byla jsem to já, kdo tě podle syntax poznal na fcb a hodila jsem sem ARES a tvoje jméno. Strouhalko, jsi neskutečně hloupá. Že vztekle reaguješ na nějakou Ponistovou Alenu jako bábinkaz Ostravy se ví dávno, to nám sdělovat nemusíš. Reaguješ na lidi divně,buď jsi nechutně vlezle patolízalská aby ses zavděčila, anebo útočná jak vzteklá bachyně.Nic rozumnýho mezi. Myslím, že jsem zas na dlouho téma ararat vyčerpala .

ararat
20. 2. 2016 • 10:38

Marušo a co dál?Nikoho nenapadám jenom reaguji na ni že je sprostá a vulgární jako ty a to je vše,prostě dělám to co ty a Ponistová je Alena a nekoliv Eva,už v tom máš nějaká guláš..ten tvůj zuř je neskonalý,ale ty na mě nevidíš jenom to máš předaný A.PONISTOVOU..no tak hledej dál hahahahaha ******************************************************************* teriyaki 20. 02. 2016 095 ararat-Babinka Evinka -seniorka Eva S. z Ovi! a ještě číslo bot tam chybí,pořád se opakuješ a účinek se myjí co?

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.