Přemek Podlaha (†76) by se v hrobě obracel: Tělo jeho bratra je tři měsíce v márnici! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 18. dubna 2024

Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav

Přemek Podlaha (†76) by se v hrobě obracel: Tělo jeho bratra je tři měsíce v márnici!

Co by na to asi řekl Podlaha, kdyby žil?
Co by na to asi řekl Podlaha, kdyby žil? ( Foto Aha! – Alexandr Malachovský, ara)

Tohle by se králi kutilů nezamlouvalo. Jeho zesnulého bratra Miroslava (†82) nemá kdo pohřbít. Tělo leží už třetí měsíc v mrazničce v márnici. Důstojného pohřbu se sourozenec Přemka Podlahy (†76) zatím nedočkal.

Přemkův starší bratr měl neradostný život a smůla nepochopitelně pokračuje i po jeho smrti loni v listopadu. Miroslav v padesáti letech oslepl. Byl odkázaný na pečovatelku. Dožil v pražské Thomayerově nemocnici na oddělení geriatrie a následné péče. Jediná dcera Eva se vdala do Ameriky. „Mirek mi vyprávěl, že sama na tom není zdravotně dobře, lékaři jí zakázali dlouhé lety, nemohla se o tátu postarat,“ prozradil Aha! člověk, který se s Mirkem v nemocnici seznámil. Podle něj by se o zesnulého švagra mohla postarat vdova po Přemkovi Kateřina Kalendová (63). Prostředky na to jistě má. Podlaha na ni přepsal vilu za desítky milionů a zanechal i tučné konto. Jistě by mohla sáhnout do kapsy a nechat švagra Mirka zpopelnit a pohřbít, aby konečně došel klidu.

 

Drahé otálení
Každý den v mrazáku stojí pěkné peníze. Ceny se pohybují okolo 400 korun, takže za 90 dní už účet narostl na 36 000 Kč. S tím, jak náklady narůstají, se zřejmě i vzdaluje možnost, aby byl bratr krále kutilů důstojně pohřben a uložen.



Přečtěte si
jity
8. 2. 2016 • 11:13

To jsou jen silné řeči, ty už máš zřejmě za Zenitem. To my ženy můžeme pořád heč.

jity
8. 2. 2016 • 09:33

Nevěřím tomu, že tělo leží v márnici, to by se sakra prodražilo. Spíše tam bude jne urna a tu se nikdo nevyzvedává. Tak to alespoň bylo u nás když o bezdomovce neměl nikdo zájem.

jenka
8. 2. 2016 • 05:15

O takové případy se, pokud vím, má postarat příslušný obecní (městský) úřad.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.