Herec Holiček (30) alias Zajíc z Ordinace má dvojčata! Co je na nich zvláštního? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 29. března 2024

Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt

Herec Holiček (30) alias Zajíc z Ordinace má dvojčata! Co je na nich zvláštního?

Doktor Zajíc z Ordinace.
Doktor Zajíc z Ordinace. (Foto archiv B. Holička a TV Nova)

Konečně! Braňo Holiček (30) neboli MUDr. Tomáš Zajíc z Ordinace od půlky prosince očekával s manželkou Vendulou příchod dvojčat. V půli ledna se herec a režisér stal pyšným tátou krásných holčiček Dorotky a Žofinky!

„Narodily se před dvěma týdny a už týden je mám doma,“ svěřil Aha! Holiček s tím, že byl u porodu. „V Ordinaci mi to vyšlo parádně, mám volno. Ale zkouším teď jako režisér v Hradci, takže stejně jezdím tam a zpět,“ prozradil novopečený otec, který si neodpočine ani doma.

Holčičky se totiž mají čile k světu. A dávají to prý hodně hlasitě najevo! „Je u nás veselo, nespavo. Noci jsou náročné, ale zvykáme si,“ řekl smířlivě doktor Zajíc, který má kromě dvojčátek ještě syna Huga (2). Ten se na sestřičky prý nesmírně těšil.

Velké stěhování!

Přestože se podle doktorů měly holčičky narodit v půlce ledna, Holiček byl v pohotovosti už od půlky prosince. „Dvojčata se většinou rodí dříve, mohou přijít na svět každým dnem,“ říkal nervózně ještě před Vánocemi. Kvůli tomu se manželé dokonce museli narychlo přestěhovat z centra metropole do pronajatého domku kousek za Prahou.

Víte, že...
...Dorotek je v Česku jen 1168, Žofií 2952 a jméno Hugo nosí 582 Čechů?



Přečtěte si
majojo
3. 2. 2016 • 19:57

Děti jsou požehnání, ale jen ne myslící trouba může dát dítěti jméno Hugo, když má příjmení Holiček.

rezacek
3. 2. 2016 • 11:39

Proboha, proč sem pletete roli? Vite, kdo byl největší kamarád Vinnetoua mimo kameru? Mario Adorf alias Santer, který mu zastřelil ségru. A vrah stopařek se prý pořád omlouval Patrasove, že ji musí trochu stisknout, aby to vypadalo věrohodně. A co Kříž jako Strejček Áda...

frannes
3. 2. 2016 • 08:00

doufám, že v běžném životě se tento herec chová slušně a svá dvojčata řádně bude vychovávat, role v Ordinaci z něj dělá odpudivého , bezcharakterního lumpa ,jsou i takové role a je určitá odvaha do nich jít ,jsou tací kteří spojují roli s představiteli a to v občanském životě může být problém

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.