Čtyřčlenný gang kradl zvířata na maso: Rozporcovali i koně! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 16. dubna 2024

Svátek slaví Irena, zítra Rudolf

Čtyřčlenný gang kradl zvířata na maso: Rozporcovali i koně!

Na koni jezdily i děti.
Na koni jezdily i děti. (Foto Aha! – Vlaďka Hradská, ara)

Specializovali se na zvířata, která kvůli masu zabíjeli. Banda krvelačných zlodějů má na svědomí minimálně 95 trestných činů. Policie už je dopadla.

Zřejmě nejhrůznější případ se odehrál loni v únoru na pastvě na Písecku. Jezdeckého koně plemene halfing někdo na louce rozřezal a maso odvezl. Pachatelé nechali na místě jen hlavu a nohy. Kůň ze Stáje Štetice sloužil k vyjížďkám dětí a dospělých z celé republiky.


Teď se ukázalo, že za vším je čtveřice mužů (35 až 42), která kradla i telata. Zvířata zabili, rozporcovali a maso prodali. „Dva býčky ukradli v Čížové, v Číčenicích dvě telata, další čtyři v Krči. V družstvu vzali i speciální kýble k napájení a naftu z traktorů. Kradli i auta, náhradní díly, motorovou naftu a další věci. Na co sáhli, to sebrali,“ popsal rozsáhlou trestnou činnost policejní mluvčí Jiří Matzner. Na zlodějské výpravy vyjížděli i do středních Čech, Plzeňského kraje a na Vysočinu. Výši škody policie nezveřejnila.

Přečtěte si
frannes
24. 1. 2016 • 16:49

doufám, že je zavřou na hodně dlouho ,budou makat dvanáctky a aby si od masa odpočinuli , co takhle najet na vegetariánskou dietku , k tomu nějaké posty jak to bylo dříve v historických románech .Také by měli nahradit škody majitelům , přednostně zabavením majetků, museli mít auta, někde bydlet atd. Když se mohou prodávat domy při exekuci za dluhy , zbytek rodiny může jít pěkně do nájmu jako každý druhý jež nějakou nemovitost nevlastní.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.