Dovolená Angeliny Jolie (40) a Brada Pitta (52): Z pohádky zůstaly hádky... | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Dovolená Angeliny Jolie (40) a Brada Pitta (52): Z pohádky zůstaly hádky...

Brad Pitt a Angelina Jolie
Brad Pitt a Angelina Jolie (EPA)

Měla to být parádní novoroční dovolená v ráji, ale změnila se v peklo! Místo toho, aby hvězdný pár Angelina Jolie (40) a Brad Pitt (52) na pohádkové dovolené v Thajsku zažehnal stále se prohlubující manželskou krizi, hádali se prý jako běsní!

Němým svědkem rozepří slavných manželů se stal luxusní resort Amanpuri na thajském ostrově Phuket, kde noc vyjde v přepočtu na 445 tisíc Kč! Ani pohádkový komfort jim ale nezabránil, aby si pořádně nevjeli do vlasů!

Podle nejmenovaného zdroje portálu Radar Online, byla Angelina dokonce tak vystresovaná, že na svého manžela v jednom kuse řvala. Dost možná vše vygradovalo ze strachu o syna Paxe (12), který si během dovádění na vodním skútru zlomil nohu a nešťastná Angie tak neudržela nervy na uzdě.

Že by tedy další cesta hvězdného dua Brangelina už opravdu směřovala k rozvodovému právníkovi?



Přečtěte si
-bello-
20. 1. 2016 • 00:31

Nevím ,kdo se postaral o to, že je za hvězdu.Amerika je vyzpytatelná.Angelína hraje v samých béčkových různě akčních různě krvavých filmech.Jestli se jí povedlo vybočit do kvalitnějších, tak víc jak 2 to nebyly.Prej je hysterická a teď je i anorektická , ať nekecá.On to s ní taky nemá jednoduché a i intimní život stojí taky za houby , kdy substituční hormonální léčbu nesmí.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.