DiCapriova "ex" nahradí Pamelu v Pobřežní hlídce! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 29. března 2024

Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt

DiCapriova "ex" nahradí Pamelu v Pobřežní hlídce!

Nový rok nezačal pro Rohrbach příliš slavně. Rozešla se totiž s hollywoodským svůdníkem DiCapriem.
Nový rok nezačal pro Rohrbach příliš slavně. Rozešla se totiž s hollywoodským svůdníkem DiCapriem. (Foto scom, profimedia.cz, ČTK)

Žhavá blondýna s bujným poprsím napěchovaným v červených plavkách a s plovákem v ruce. Při tomhle popisu se snad kaž-dému vybaví Pamela Anderson (48) coby plavčice C. J. Parker v Pobřežní hlídce. Teď ji ale v kultovní roli vystřídá jiná krasavice – Leonardem DiCapriem (41) čerstvě odkopnutá modelka Kelly Rohrbach (25)!

Zkušenosti s plavkami má Kelly bohaté. Ostatně to už několikrát předvedla při focení pro prestižní magazín Sports Illustrated či na přehlídkovém mole. V plánovaném snímku Pobřežní hlídka, který by se měl v kinech objevit příští rok, si zahraje jednu z hlavních rolí. Po jejím boku se objeví americký herec Dwayne Johnson (43), kterému se přezdívá The Rock, či Zac Efron (28). Z prvních záběrů, v nichž Kelly a Dwayne imitují slavný běh ze seriálové znělky, je patrné, že co Kelly chybí ve srovnání s Pamelou, to on dohání svými bicepsy...

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.