Zagorová zbořila Lucernu a 
Borhyová skončila v Margitově náruči! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Zagorová zbořila Lucernu a 
Borhyová skončila v Margitově náruči!

Pusinka od Štefánka jen mlaskla!
Pusinka od Štefánka jen mlaskla! (Foto Aha! – Petr Novotný)

Tohle se jen tak nevidí. Publikum od předškolního věku až po prababičky výskalo, tančilo a tleskalo vestoje. Hana Zagorová (69) Lucernu při vánočním koncertu skoro zbourala, a to tady stojí už od roku 1907. „Je to příval energie,“ pochvalovala si zpěvačka po tříhodinovém maratonu.

Loni Lucernu nechala zasněžit, letos přivolala léto. Při stejnojmenné písničce se na 3 tisícovky diváků snesl pestrobarevný déšť papírových motýlů a květin. A lehce oděné dívky tančily a roznášely balonky a lízátka.
"Vždycky o koncertu hodně přemýšlím dopředu. Teď už třeba řeším koncert k mým kulatinám příští rok v září,“ prozradila Hanka. Boom Band Jiří Dvořáka se musel hodně činit, lidé Haničku Písničku jen tak z pódia nepustili, musela třikrát přidávat. Naštěstí jí na jevišti pomáhal Petr Rezek a Bára Basiková.

V hledišti usedla například Hana Maciuchová (70), společnost jí dělala zpěvačka Dáša Zazvůrková. A víc než polovinu koncertu stihla i Lucie Borhyová (37), která musela napřed odmoderovat Televizní noviny. Lucie zapomněla záhy na trápení, které jí způsobil expřítel Michal Hrdlička (26) a zpívala s Hankou a nabitým sálem Maluj zase obrázky. Nakonec skončila i v chlapské náruči. Objímala se s partnerem Hanky Zagorové Štefanem Margitou. Bylo to ovšem kamarádské objetí, o novém chlapovi zatím nechce ani slyšet. "Umím si ale představit, že se ještě zamiluju,“ řekla.



Přečtěte si
ivoadler
21. 12. 2015 • 10:46

Nemluvím o galakoncertě v Lucerně, mluvím o všech jejích koncertech.

yendoslav
21. 12. 2015 • 08:36

Kdyby jsi tam byl,nereknes to. Host Rezek mel 3 pisnicky a Basikova take 3. Takze dohromady 6 pisnicek. Zagorova jich zpivala cca 25. A pokud je polovina z 25 sest pak se vrat na zakladku ucit matiku

-bello-
21. 12. 2015 • 02:25

no říkat si já můžu co chci, psát si to jak chci, vzdělání mám výborné a nějaký co už nemůže a rád by mě z míry nevyvede , čus a dáchni, neb stará osoba jako ty short nap potřebuje, aby mohla hlídat mezeru sem mezeru tam , když už nemůže kopytem sem kopytem tam

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.