Matka (36) přivedla na svět chlapce na toaletě v restauraci. Dítě odrodila servírka! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 28. března 2024

Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána

Matka (36) přivedla na svět chlapce na toaletě v restauraci. Dítě odrodila servírka!

Michaela Sobolová ukazuje, kde k porodu došlo.
Michaela Sobolová ukazuje, kde k porodu došlo. (Foto Aha! – Karel Janeček)

I když na porodním sále sama nikdy neležela, přivedla na svět zdravého chlapečka! Řeč je o Michaele Sobolové (28), servírce havířovského restaurace, která při jedné ze směn odrodila na záchodě zákaznici restaurace.

Hrdinkou okamžiku se stala usměvavá servírka vlastně náhodou. Při roznášení pokrmů a nápojů uslyšela zoufalé volání o pomoc z toalety v přízemí. Nelenila a vyrazila na pomoc. A byla v šoku! Na podlaze ležící žena (36) právě rodila! "Už koukala hlavička. Přidržovala jsem ji, ještě párkrát zatlačila, měla kontrakce a bylo to. Pak jsme hošíka zakryli. To aby neprochladl,“ popisuje výjimečnou událost Sobolová. Na drátě při tom měla záchranáře. „Chtěla jsem dát mobil nahlas na reproduktor, ale v tom stresu jsem to nezvládla přepnout. Byl to chaos,“ říká. Předčasně narozený chlapec dostal jméno Michael. Záchranáři ho převezli do ostravské nemocnice spolu s jeho matkou (36). Ta ale ve špitále dlouho nepobyla a po dni odešla. „Šlo o ženu, která byla závislá na pervitinu,“ prozradil zdroj z nemocnice.

Přečtěte si
ararat
9. 1. 2016 • 10:34

žádný petrmetr, ale -bella- to je Markéta z Prahy ze Stodůlek...ty jsi primitiv

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.