Bez obalu! Jitka Čvančarová (36) otevřeně o svém manželství! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 29. března 2024

Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt

Bez obalu! Jitka Čvančarová (36) otevřeně o svém manželství!

Jitka Čvančarová
Jitka Čvančarová (Foto pro Aha! – ČT, TV Nova, ara)

Herečka Jitka Čvančarová (37) je šťastně vdaná za otce své dcery tanečníka Petra Čadka (36). Na manželovu adresu nešetří chválou. Týdeníku Aha! pro ženy popsala, co na něm miluje a přidala i pár rad pro spokojené manželství.

„Je to skvělý člověk, na kterého se můžu spolehnout. Pro mě jsou morální hodnoty, jako čestnost a spravedlivost, zásadní,“ promluvila Čvančarová hezky o manželovi a dodala, že v jejich vztahu neřeší malichernosti, protože vědí, že nejsou dokonalí.

„Na vztahu se musí pracovat a neřešit pomluvy a malichernosti,“ vysvětlila herečka. Důležitá je podle ní důvěra, kterou je potřeba hýčkat. Ona sama věří, že její manželství je vybudované na pevných základech a s manželem si věří absolutně.

Jitka Čvančarová s manželem.

Přečtěte si
antonuis.j
29. 12. 2015 • 15:44

Myslíte, že belmek píše i coby amplituda???? Tak to je síla, byl jsem přesvědčený, že dle těch nechutností je amplituda nadržený sprostý starý chlap, který permanentně používá jen svou ruku k ukojení a sní o sexu se ženou... No nazdar, pokud i to je belmek, tak to je ještě větší hnus, než jsem si myslel, brr. když za mekanika taky píše hodně sprostě, samé pohlavní orgány a vulgární nadávky, takže kdoví... Každopádně je belmek póvl.

mekanikk
29. 12. 2015 • 09:18

tak nějak to vidím taky...amplituda je taky BELMEK

antonuis.j
28. 12. 2015 • 21:30

Bábo terino, to ti v tvém debilním mozečku šrotuje, jelikož soudíš podle sebe, hnusko, smažou tě, a šup - jsi tu zas, pod jiným nickem, stejně sjako debilní belmek. Jste dvě ohery, nechutné, staré, tlusté, debilní, primitivní a negramotné opuštěné nadržené socky.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.