Dáda Patrasová: Ostuda kvůli zisku 260 000 Kč! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 18. dubna 2024

Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav

Dáda Patrasová: Ostuda kvůli zisku 260 000 Kč!

Dáda hraje bývalou starostku obce.Seriál Bezdružice je o poklidném městečku, kde rozčeří hladinu nový starosta v podání Václava Vydry. Do značné míry kopíruje filmové Kameňáky. Na stránkách Česko-Slovenské filmové databáze získal od diváků hodnocení jen 4 %.
Dáda hraje bývalou starostku obce.Seriál Bezdružice je o poklidném městečku, kde rozčeří hladinu nový starosta v podání Václava Vydry. Do značné míry kopíruje filmové Kameňáky. Na stránkách Česko-Slovenské filmové databáze získal od diváků hodnocení jen 4 %.  (Foto archiv TV Barrandov a ara)

Nejprve musela unést manželovu nevěru, a pak i obrovskou vlnu kritiky na její práci! Přesto je Dáda Patrasová za propadákový seriál Bezdružice ráda. Nemusela totiž myslet jen na nevěrníka Felixe Slováčka (72). A ještě si bez jeho pomoci v propadáku  roku vydělala přes čtvrt milionu!

 „Přežila jsem díky tomu, že jsem byla od rána do večera kvůli Bezdružicím na place,“ přiznala herečka. Podle informací, které unikly z TV Barrandov, měla Dáda za natáčecí den honorář 13 tisíc korun.  „Podepsala jsem smlouvu, podle které o penězích nemohu mluvit,“ obrnila se mlčením samotná Patrasová. Jsou to ale poměrně lehké počty. V létě měla v seriálu nejméně 20 natáčecích dní, takže jí na účet přiskočilo pěkných 260 tisíc korun. Snad se po Felixově nevěře poučila a už si je nechala poslat na své konto.


 „Natáčení mě zachránilo,“ říká Dáda vděčně. Už od časného rána pracovala, a přišla tak na jiné myšlenky, zatímco její muž nepřestával randit se začínající malířkou Lucií Gelemovou (32). Kolegové Václav Vydra (59), Roman Skamene (61) či Alice Bendová (42) se ji snažili v pauzách rozveselit. Bohužel neměli takovou moc, aby Dáda nakonec stejně nepodala žádost o rozvod. 

Herečka zinkasovala pohádkový honorář.

Přečtěte si
mirkazam
21. 12. 2015 • 06:22

bedna...

6010
14. 12. 2015 • 08:51

Trapárna neskutečná.A pořád ty samé tváře.Vydry jsme již přejedení.Odevšad na nás kouká a ten jeho hlas již nemohu ani slyšet. Proč by si Dáda ty peníze nevzala, když jí tak slušně platí? Musí se zabezpečit na stará kolena,až bude sama.

bedna
8. 12. 2015 • 21:26

Po shlédnutí několika vlezlých upoutávek na seriál Bezdružice bylo hned jasné, že něco tak hovadského snad ještě nikdo před tím nenatočil. Patrasová zcela zapadá mezi ostatní herce tohoto paskvilu. Rozeřvaný Vydra, který stejně vyřvává v pořadu "Prostřeno" a i ostatní herci působí jako přiblblíci. Je jen otázkou času, kdy se vysílací čas Bezdružic přesune do pozdních večerních hodin a časem snad bude k zhlédnutí pouze v nočních hodinách, pokud zcela nezanikne. A je to prý "velice oblíbený seriál", říká se v upoutávkách!

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.